charlie: kokso iný plech, ja som tam mal day before riadny fekál, pod 800 mrholenie, nad celkom husté sneženie, lepivý mokrý, okolo 1100 už suchý, plus cesta v mraku! nebyť
GPS nenájdem ani zjazdovku dole!
na MH bolo tiež good, a to som sa ešte poobede dostal k odlovu 3 geokešiek, 3 strašne zanedbané zrobené kone mi vyoblizovali plutvy (nacpal som ich jablkami, konský prepočet: 1 jablko = 1 EUR, 1 mrkva = 1 USD) a takmer sa pobrali za mnou (u kamošky rančerky by im na 200% bolo lepšie, ale do škodovky sa nezmestili - aj ten najzvedavejší a najsmelší sa zľakol, keď som sa išiel poškriabať na nose, neviem, čo s nimi robia) a nakoniec som takmer nestihol vlka do BA o 17.18, ktorý bol tak narvaný, že som stál až do bradavice na Dunaji
keby fungovala lanovka na Hole, bol by to ideálny skialpový cvičný terén
inak aby si sa pobavil, ako neznalcovi terénu mi ušlo, že žltá sa napája na cestu, a tak som pri dele (Hodinovka) obul lyže, pásy a vyšlapal si to... no, keďže po kraji cesty sa celkom dalo, tak až hore. Dole som to radšej zvalil od chaty pešo. Materiál prežil a ja tiež, po min. 10 rokoch, čo som zjazdovky videl len na obrázku, sa celkom čudujem

. Ale som aj celkom rád, že ma v tej sobotnej hmle nikto nevidel, ako mi to ide po tých rokoch stuha!