Skýcovské Skaly
Taká rodinná prechádzka
+ ešte Lovce zubria obora a Hrad HRUŠOV no tam som už nefotil - cvakal tam Luki.11 s foťákom ale zasa sa mu fotky nepáčili, tak veľa povymazával
Spomínam na časy, keď sa dalo aj na Rokoš z Jankovho vršku celkom dobre ťahať na bajku, keď tam ešte nebol ten plot. Škoda, bola to pekná trasa, teraz je to mordor po tom turistickom chodníku je to, fakt len turistická trasa, alebo pre masochistov raz som si to skúsil a už nikdy , ale opačným smerom by to šlo parádne
To verím, na bjku som to šiel tým smerom už fakt dávno, keď tam ešte nebol ten plot snáď aj 12-15 rokov dozadu a potom ešte na pešo. Vlani mi to už nevyšlo, ono by to bolo dobré dať aj s nejakou partiou, alebo teda minimálne 2-3. Bol by som rád, keby sa tento rok na to niekto dal. Samému sa mi takéto trasy moc jazdiť nechce a občas niekoho zohnať na pol dňa alebo na celý deň býva problém. Ale rád by som to dal, kľudne aj od toho Holého, bez Rokoša by to bolo podstatne jednoduchšie a dá sa spraviť trasa tak na pol dňa. Gusto0 ak by si chcel tak to môžme niekedy dohodnúť, aj s jurasmtbiker som si o niečom podobnom písal, takže snáď by sa nás pár nazbieralo
Samozrejme až niekedy na jar alebo v lete
Skýcovské Skaly
Taká rodinná prechádzka
+ ešte Lovce zubria obora a Hrad HRUŠOV no tam som už nefotil - cvakal tam Luki.11 s foťákom ale zasa sa mu fotky nepáčili, tak veľa povymazával
Nieco co bolo pouzitelne sem teda dam stale sa este ucim
Dnes zase MK. Začiatok na Zoške, ďalej po modrej TZ na Vysokú odtial dole na Uhliska. Pokračovanie popod Gajdoš po červenej na Skalnatu. Menší prieskum v okoli Javoriny a nas5 cez červenú na Skalnatu. Z Černáka po žltej dole k Zoske. Bežkárov bolo veľmi veľa, do konca aj hore na Skalnatej. Peších tak pomenej.
Každý rok aspoň raz si dávame Ferratu HZS po tme. Keďže cez víkend väčšinou lyžujem tak dnes. Podmienky parádne, kopec ľadu, pohrali sme sa aj s cepinmi. A konečne som si prešiel nové lanové mosty, lebo doteraz som sa na ne nedostal.
Ked sme dorazili do Omsenia,nikde ani nohy.Ked tu zrazu autobus,z ktoreho vystupilo snad 50 ludi.A samozrejme vsetci v turistickom.Hore sme isli po modrej,dali si gulas a cestou dole sme my vsetci traja odbocili na cervenu,ktora sa mi zdala kratsia ,ale narocnejsia.Fotene ziadny.
katko fučalo hore ? Ja som bol Chatu pod chlebom a Krivan v piatok. Dnes len Martinky. A zujimave ze dole fuka viac ako hore, to iste v Piatok sa mi zdalo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
viac foto tu:
https://www.facebook.com/pg/mtbenduraci/photos/?tab=album&album_id=1969198013332975
dnes Uhrovsky hrad z Uhrovca
Taká rodinná prechádzka
Samozrejme až niekedy na jar alebo v lete
Taká rodinná prechádzka
Nieco co bolo pouzitelne sem teda dam
stale sa este ucim
20180225_145500 - vlci?