Kempovanie a vsetko okolo toho (stany, spacaky, karimatky, varice...)
Vie mi niekto poradit sikovny varic na kempovanie? Planujem ho vozit na motorke, takze mi ide o co najkompaktnejsie prevedenie.
Mal by sluzit na ohriatie vody a na pripravu nejakej tej slaninky a pod
Ak mate aj nejaky vyskusany riad a pribor, mozete dat linky aj na tieto veci.
pozeral som nejake weby, a tych varicov je na vyber velmi vela a neviem kde zacat....
dakujem.
tak, ono, v prvom rade nieje titan ako titan, vsakze. Ale druha vec, ktohovie co s tym ludia robili, ako to pouzivali, a ako to skladovali. Btw, kartusa myslimze nieje hlinikova ale ocelova.
Ak je to tak, tak si dam pozor. Vdaka za tip. Ja som kukal rozne review a bolo tam dost zlych skusenosti (urcite aj od konkurencie, co neznesie tak lacny vyrobok ), ale zas aj dobrych..dokonca aj tu na fore s nim maju dobre skusenosti s dlhodobym pouzivanim. A za 12,66€ aj s puzdom je to myslim uplne ok.
Ked sa vyskytne problem, budem referovat
jeden chlapík popisoval problém asi tak, že mu nešiel ten varič, myslel, že je slabo dotiahnutý (asi bol v skutočnosti upchatý), tak dotiahol viac až strhol závit...
titánové zliatiny môžu byť rôzne a toto je asi blato
nehejtujem veci z Aliexpressu, len som chcel upozorniť, že takéto pár gramové ultralight veci majú svoj limit
ja mám tento https://www.aliexpress.com/item/32792790441.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dwqiGCw na bikepacking asi nepoužiteľná ťažká vec
V podsate to moze byt vsetko mozne, kym neurobis rozbor, alebo proste neveris, ze je to titan To ze cinania tam napisu hocico je trochu predsudok, pokial neurobis latkovy/metalurgicky rozbor . Nezastavam sa ali/amazon veci,skor sa rad drzim faktov.
ten predsudok som si už vyskúšal
raz som kúpil "titanovy" rám na dioptrické okuliare, po pol roku sa zlomil pred a za pántom, asi len ten pánt bol titanu...
Mam ho skoro 2 roky a asi som debil lebo som na nom este nic neulomil
A tuto chalan https://www.youtube.com/c/RidesofJapan ho vozi tiez dlho a tiez funguje
A na dajakom ceskom fore som tiez zachytil mudrlantov ze to chcu videt s 5 litrovym hrncom na gulas Asi tak k dajakym porucham, ked si mantak zlomis cokolvek..
Daju sa najst podobne aj znackove, msr napr
pridaj aj zapaľovač, alebo kresadlo, aby si mal zálohu, ak ti zápalky zvlhnú. najlepšie mať piezo na variči, ale samostatné tiež vyzerá praktické copyrightcdn.alza.sk cdn.alza.sk
Ja v rámci ultralight (a spoľahlivosti) nosím do hôr len kresadlo. A trochu vaty v mini zip-lock sáčku, tá sa dobre zapaluje, keď treba okrem variča založiť oheň 🙂. Ževraj aj tampóny sú na to dobré 😄.
ano, už som to tu niekde písal.. je to zlisované takže šetrí miesto a je to rovno v obale takže aj určitá vodeodolnosť v základe ale teda s kresadlom nesúhlasím, ultralight najspolahlivejšie riešenie je zapalovač
Per hubku strihni na polovicu to stačí veď si dajaký UL, a tiež by som dal radšej zapalovač (ten s kolieskom ktorý je stále zároveň minikresadlo aj keby plyn v ňom nebol) miesto zápaliek, keď nevysušíš po varení hrnček do sucha (čo občas v prírode môže byť problém) je veľká pravdepodobnosť že zápalky znefunkčníš..
ja som mal iny zapalovac a nehorel ked bol vlhky..samozrejme vysusenim ho zas spojazdnis..ale tak naco ked su piezoelektricke..tam ti dokonca staci vybrat strojcek co robi iskru..netreba ani cely zapalovac
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked sa vyskytne problem, budem referovat
titánové zliatiny môžu byť rôzne a toto je asi blato
nehejtujem veci z Aliexpressu, len som chcel upozorniť, že takéto pár gramové ultralight veci majú svoj limit
ja mám tento https://www.aliexpress.com/item/32792790441.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dwqiGCw na bikepacking asi nepoužiteľná ťažká vec
btw,nie je to zas taky srot
raz som kúpil "titanovy" rám na dioptrické okuliare, po pol roku sa zlomil pred a za pántom, asi len ten pánt bol titanu...
A tuto chalan https://www.youtube.com/c/RidesofJapan ho vozi tiez dlho a tiez funguje
A na dajakom ceskom fore som tiez zachytil mudrlantov ze to chcu videt s 5 litrovym hrncom na gulas
Daju sa najst podobne aj znackove, msr napr
este raz,pre inspiraciu outdoor kuchynka
750ml hrniec je vysoky cca 11cm
este to kus upravim, hubku zmensim a dam tam nejake kinderko so solou, mozno aj skladaci pohar a podstavec na kartusu,ak sa zmestia
ano, už som to tu niekde písal.. je to zlisované takže šetrí miesto a je to rovno v obale takže aj určitá vodeodolnosť v základe
Per hubku strihni na polovicu
btw ten kotucovy zapalovac co hadze iskry ked zvlhne,tak s tiez mierne v perdeli