Aha, lebo v Hudy vždy mali paralelne web horskamania a nevedela som si na to ani za svet spoenúť, včera som to hľadala

dík
Activ planet má adresu 29.8 ale keď ešte boli na ČSL armády a bola som tam naposledy, mi tam nejaký
chlapec hovoril, že
skialp už presunuli na Mýto ale tam sa bojím ísť

ako ja ho chápem, že je to starý harcovník ale zas nemusí pohŕdať každým, kto to robí pre radosť a ide hore pomaly

teda ako vysmial ma, že chcem tenké hardshell gate a že ak to robím poriadne, nemôže mi byť zima a ak hej tak to nemám robiť

asi mal zlý deň ale teda nie každý má pretekárske tempo, nevadí

No mohla by som risknúť toho 29.8 keď na to príde, skúsim prv "Hudy", tam sú taký viac kompatibilní s mojou psychikou

pásy mám Dynafit k lyžiam, počkám do konca lockoutu a zanesiem Jirkovi, nech na to kukne a povie mi, či treba alebo nie, on je taký nohami na zemi predajca
netreba sa nechat odradit necitlivym pristupom predajcu, ak je niekto makac a pretekar este nemusi byt aj dobry obchodnik, a uz vobec si nemoze taky ventilovat emocie na zakaznikoch. Ak by bol empaticky iste pochopi aj ine typy sportovcov, ich dovody a sposoby ako chodia do prirody...uzivaj