Ja len pre pásikovaniachtivých zakladám témičku určenú na aktuality z terénu.
Takže hore je na kašu snehu. V 1500 mnm cca 60-70 cm. Trávnaté lúky sa dajú v pohode. V lese by to šlo po zvážnici do 900 mnm bez škrtnutia o šutre. Takto to je v okolí Podbanského. Skoro sme plakali, že nemáme lyžky.
Ja som bol dnes na Panskej Javorine. Parkoval som na Kulhani, od parkoviskaa som slapal az hore. Siel som po Zelenom Ccku. Stopa bola, stretol som dalsich 6 slapacov. Dole tou istou cestou, ale lyze som daval na batoh asi 1 km pred parkoviskom. Toho snehu nie je vela, ale vyssie sa v okrese Topolcany nedostanem.
snehu tak do pása hore
na hrebeni sonda ukázala 50cm prachu, až po zem 80cm
na YT som našiel aktuálne video z VF Rybovské sedlo Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Akcia -5% SILVINI Soracte nohavice, čierna/červená
68,99 € -5%
MOC 104 €Ja mám dámske, minuloročný model. Viď fotky ? Skvelý materiál, pružné, teplé. Naozaj parádne nohavice. Mám nohavice veľkosti XS a sedia skvele. Myslím, že ak si zvyknutý na nejakú veľkosť, mala by ti sadnúť aj pri objednávke cez net ?
Akcia -5% SILVINI Soracte nohavice, čierna/červená
68,99 € -5%
MOC 104 €predá časť neprefukavá s dobrou pohyblivosťou. nosím keď je teplejšie alebo dávam terno 3/4taky... tam mohli aspon na zadok dať to neprefukave z predu.
ale takýto problem mam aj so sportful zimnými elastakmi, tiež na krížoch dali tenký prefukavý material,
Jasné ?
Keď sú mrazy nosím termo nohavice. Včera bol presne ten deň na skialpe
Ak Ti bude teplo alebo tesno, rozopneš zips ?