hej viem, len v RK nieje nic take o com by som vedel, raz som bol v LM v predajni, ale tempom sa mi aj tak menilo chodidlo z neutralneho na supinaciu atd tak mi sama predavacka nevedela povedat ake mi vlastne treba

takze som skoncil ze som z netu objednal a ked sadli tak som si nehal a ine vratil a tak spravim aj teraz
tu vahu som zabudol veru snad mojich 90-95kg nebude taky rozdiel, ale nebeham zas daky velky objem, skor len vyplnit medzi obdobie medzi bikom a slapanim v zime a celkovo je to len doplnkove kedze primarne som zamerany na treningy v posilke
a rovno otazka na beh, ked sa mi neskutocne napumpulu lytka pri behu, cca 2-4km useky, tak je to len asi skor nevybehanostou alebo skor si sledovat techniku?

No, 95 kg na
beh je pomerne dost, pokial nie si Zdeno Chara

. Znamy, co mal 95+, behaval v tych hokach s hrubou podrazkou a nevedel si to vynachvalit. Ale vravim, je to velmi individualne.
Skoda ze v RK nic take nemate, ale ak by si mal vylet do BB, tak tam svojho casu bola pomerne seriozna predajna vedla Europy s rafinovanym nazvom Bezecke Potreby, kde robili for free aj tuto diagnostiku chodidla. Snad to este funguje. V BA mame napr RunningPro, kde tiez robia diagnostiku a snazia sa dobre poradit zakaznikovi.
Napumpuju lytka pre behu? Ak citis lytka, tak je to asi ziaduce. Techniku je dobre sledovat si vzdy, respektive si osvojit. Kto ma dobru techniku, ten vie
behat prakticky vo vsetkom. Aj v kanadach ako behaval Zatopek a Ivan