volodaj:

ja viem...ja som tiez tak trochu z martina
v tvojom pripade "hladke" lyze zrejme nehrozia, ked nechces mazat kazdy vyjazd.
mam sice pasy na BC bezkach - tie davam na prudke stupania ale o permanentnych pasoch typu skin neviem nic...to sa radsej nebudem vyjadrovat
ja mam supinove bezky a nosim
vosk a korok. ked treba namazem a rozotriem na sklznici cca 20cm zonu pred a za supinami ale ked i toto je malo, tak namažem aj šupiny ale to sa stane velmi zriedka (posledne lyze som kupoval v roku 2019 a tam som supiny este nemazal). potom po vyjazde ich umyjem roztokom na to urcenym.
ked ti niekto bude mudrovat, ze supiny sa nemazu, tak mu povedz, že ked on chce nech to preklzovanie "drži" na rukach ale ty si to namažeš. A stejne ak to chces len na luky a pasienky, tak to v tvojom pripade nebude asi ani nutne.
len si kup lyze na svoju hmotnost.
bezkovanie typu krok-sun-krok pri supinovych lyziach nieje ziadna veda.
...a karbonove palice by som asi nekupoval. ja ich mam. su lahke, korkova ručka a putko na suchy zips proste parada ale pri pade hrozi jej zlomenie. hlinikove sa daju este na kolene narovnat.
Dalsia vec je, že v partii sme štyria museli vratit rozne modely topanok zn. rossignol - vcetne mna. ja som mal prve
topanky rossignol asi 15 rokov a trpel som ako pes. co si pamatam, tak som maval odtlaky na patach po kazdom vyjazde a nemohol som ist na dalsi vyjazd najskor ako za tyzden. potom, co sa mi v jeden den na oboch topankach oddelila podražka od topanky, tak som si kupil dalsie rossignoly. raz som ich reklamoval pre zle zataveny pin do podrazky a druhykrat preto lebo mi opat zacali robit odtlaky a jedna drtit maliček. tak som si radsej kupil inu znacku a uz je to vporiadku.