Gusto0 Obdivovatelia vychodu slnka vyrazaju na moj vkus az nezdravo priskoro. Ja tak medzi 6-ou a 7-ou, ako je uspesny ranny ritual
milos21 Co je zleho na tom, ze idu v tricku do kopca ? Maju sa parit v bunde?
Rozhodne vyzerali viac uzimení ako rozpálení

Keď je pred dažďom pod mrakom a veterno, tak síce v doline je tepľúčko, ale na hrebeni Roháčov sa trasli ako osiky. Tí čo niečo mali sa oblekli, a tí čo šli naľahko sa triasli ďalej… Ja sa obliekam vždy teplejšie, kvalitnným veciam ani nevadí že sa niekedy trochu spotím (či
bike alebo turistika). Ale keď vyrážam ráno, tak na horách som hádam ešte nemal teplotu na tričko. Ja sa vyzlečiem do trička v doobedných hodinách, bez
bundy do hôr nejdem aj keď hlásia tropické teploty. Zrovna vtedy čo som krútil hlavou tak som tričko mal ako 3. vrstvu, pod tým teplejší funkčný nátelník s dlhým rukávom a na tele sieťkované tielko, ktoré na biku a turistike mám aj keď je hic. A ak som sa aj spotil v doline, ale vo vyšších nadmorských výškach som v komforte. A hlavne sa nebavím o turistike na Železnú studničku alebo Biely kríž

PS: neviem či som len ja divný, ale na vysokohorskej turistike neexistuje aby som šiel v kraťasoch nech je aj 40C v doline, vždy dlhé
nohavice a vysoké topánky…