xbaroon
Mesto: Prešov
Založený: 26. 6. 2008
Bike: Lapierre Froggy Custom
hm pekne fotky z Tatier, ale ja z posledneho tyzdenneho vyletu(uz davno pred 3 rokmi) nemam najlepsie spomienky, nato naco som sa najviac tesil , tj. vystup na RYSY, sa stala pohroma, ked sme vysli na stit zacala BURKA, neprajem nikomu este ze sme sme niektory stihli zist do chaty pod rysmi,a to uz pred to chatou padal dost surovy ladovec,tak cely mokry hned do chaty kde bolo milion ludi tak hned za dverami som sa snazil susit, ale hned som zistil ze dalsia nasa skupina kde som mal mamu akurat vysla hore ked sa zacala burka cize oni po burke uz zacali ist dole k chate, potom ked sa to trosicka skludnilo (aspon BLESKY uz neboli tak blizko) sme sa rozhodli ist dolu, ja z troma rodinnymi prislusnikmi sme po dazdi sli dole normal na popradske pleso, este sa pametam ako pri tej retazovej casti, v tom ponahlani len zosuchol dolu, bez prichytavania retaz, az neskor som si uvedomil co som robil, ale ked sme sa neak dotrepali dolu cely mokry ale stastny ze uz dolu, cakali sme na dalsiu skupinu kde bola aj moja mama, ako sme cakali, zu dost dlho, preletel nadnami vrtulnik, no nebolo mi vsetko jedno, nasledne telefonat, niekto mi oznamil ze mama spadla ( spadla na zaciatku retaz, 50m pad po skalach dolu), nasledne oci v slziach, a neskutocny strach....ale horko tazko to prezila, po mesiaci sa postavila na nohy, ani vam nepisem co sa jej vsetko stalo...
.....ale stale ma taketo hory pritahuju, som vazne rad ze tu mame nieco take ako Vysoke Tatry :]
ospravdlnte neake chyby o.O :]