Na tie Karpos Alanga som pozeral tiez, len co som videl ako vyzeraju po noseni pod batohom tak som od nich upustil a tiez tie sportovote talianske strihy nie su na mna, podla ich tabulky som niekde medzi 2XL a 3XL co uz mi zase bude najskvor pridlhe.
Na tu Mezzalamu sa skusim niekde pozriet, len tiez vecsie cisla su malo kde dostupne
U Decathlonu co som videl tak maju pre panov iba hardshellky.
Northfinder Nolan vychadza nejakych 100€ co je proti Solisku znacny rozdiel.
Este som v obchode natrafil aj na Millet Shield hoody, sedela relativne slusne, material tiez v pohode, len podla udajov je priedusnost iba nejakych 5000g/m² cize poctivy sklenik.
mam alangu plus asi 3 sezony, je to skor hruba mikina s castami kde ta neprefuka, po hodinovom výšlape je cela nasiaknuta atažka potom ked hore fukne z bokov kde su panely bez ochrany je ti zima na rebra... na to mam fukerku lot... osobne by som ale tu alangu už nekupil, pozeral som tu monturku a to sa mi zda lepšie, aj dynafitka to ma rozumnejšie ušite... dalšie minus su tie kukavy reflexne, hned je to zaprasene

pod tý nosím len kratku sieťovku ... hore to musím zhodiť lebo je alanga mokra ako vecheť a drží v sebe pot..
ja som taký upotený špekaček

tak nechávam sieťovku tričko brinje a na to dam karpošku
bundu z umeleho peria na to prípadne fukerku lot a vydržím aj v -15