Skialpové vybavenie
ja som tiež s F1 LT spokojný,
všetkuo funguje dobre, otlak bol len na začiatku maličký na pate, inak papuče.
BOA je fajn stiahnem si ako zrovna potrebujem po celom chodidle, nie ako na klipsni na jednom mieste to tlačí a ostatne volne.
suchač hore uzky som rovno odmontoval
široký pri obuvaní zapnem a pri vyzuvaní odopnem žiadna veda... ked vieš v ktorom bode to máš mať stačí urobiť čiarku fixou
len na boku klipsnu zavrem a patu preklopím... fičím dolu
PS: LTčka ma fajn vysoký komín oproti aliene. je to skušný kompromis vahy a pevnosti
PS2: tuším ste už rozmaznaný
Nejaký konkrétny dôvod, alebo len subjektívna skúsenosť?
Inak otlaky mám na začiatku sezóny aj v alienoch ale určite najmenej zo všetkých bot čo som vyskúšal
Presne tak, už na nebavilo stále kupovať pivo na chate, keďže som bol vždy prvý hore.
Ale teda žarty stranou, Alien RS je fakt špička do kopca, ten systém na šnúru je najrýchlejšie čo môže byť.
F1 LT som zobral za dobrú cenu zo zvedavosti. Pôjdu k 99 širokým lyžiam
Nasiel som takuto vychytavku, len teda cena + postovne z toho robi level XX1/XTR komponentu
Teoreticky by som bol ochotny spravit vascsiu objednavku ak sa nazbierame aspon 3-4 ludia, pripadne by sa to dalo vyrobit ak ma niekto pristup k CNC freze.
https://www.skitrab.com/sci-maestro-2-1.html
silne o nich uvazujem
odhovarali ma od cervených že su z inej fabriky. že žlte držia,
a preto som ich aj bral v kamennej predajni
a viazko v DK
Mam Elan Ripstick 86 R: 17,6..... v dĺžke 177m a som veľmi spokojný. Dostatočne tuhé ak je ľad a hravé, obratné sú aj v hlbokom snehu.
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20