Mám 8 ročný Mammut 35, manželka Ortovox 38.
Ortovox je ľahučký a dobre spracovaný, má dobre využiteľný objem.
30 litrov by nám však bolo málo. Ak ešte spanie na chate, tak bez šance. Preferujem, keď pohodlne zabalím oblečenie dovnútra a nemusím dávať zvonku.
tak su kusok, no čo narobím ,ked sa lahšie nerobia, baclanda mala kusok nad 1200, toto ma tuším 1350g
ale v podstate všetko čo ma 90šírku už pod 1300 nenájdeš, okrem papieroveho skitrabu
drzim palce s vranami ... tohtorocne modely sa rozliepaju
odhovarali ma od cervených že su z inej fabriky. že žlte držia, no uvidíme , za 2 roky id stihnem slušne otestovať.
a preto som ich aj bral v kamennej predajni v RK
a viazko v DK
ak tu niekto ma F1 / F1 LT boty, nevadi vam nutnost stale povolovat a zatahovat suchy zips? Prave som tie boty kupil a uz teraz vidim, ze ma to bude pekne sr..t oproti jednokrokovemu prehadzovaniu ski/walk na Alien RS (inak na predaj ak by niekto hladal boty)
Teoreticky by som bol ochotny spravit vascsiu objednavku ak sa nazbierame aspon 3-4 ludia, pripadne by sa to dalo vyrobit ak ma niekto pristup k CNC freze.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.adamsport.eu/lavinove-batohy/batoh-ortovox-ascent-30-avabag-kit-safety-blue/
vaha 1.8 kg, 30 lt. objem. Dik.
Mám 8 ročný Mammut 35, manželka Ortovox 38.
Ortovox je ľahučký a dobre spracovaný, má dobre využiteľný objem.
30 litrov by nám však bolo málo. Ak ešte spanie na chate, tak bez šance. Preferujem, keď pohodlne zabalím oblečenie dovnútra a nemusím dávať zvonku.
S atk crider 12 to ma 1720g
ale v podstate všetko čo ma 90šírku už pod 1300 nenájdeš, okrem papieroveho skitrabu
movementy si zabudol
Mam Elan Ripstick 86 R: 17,6..... v dĺžke 177m a som veľmi spokojný. Dostatočne tuhé ak je ľad a hravé, obratné sú aj v hlbokom snehu.
odhovarali ma od cervených že su z inej fabriky. že žlte držia,
a preto som ich aj bral v kamennej predajni
a viazko v DK
https://www.skitrab.com/sci-maestro-2-1.html
silne o nich uvazujem
Nasiel som takuto vychytavku, len teda cena + postovne z toho robi level XX1/XTR komponentu
Teoreticky by som bol ochotny spravit vascsiu objednavku ak sa nazbierame aspon 3-4 ludia, pripadne by sa to dalo vyrobit ak ma niekto pristup k CNC freze.
https://www.zagurami.eu/ako-som-si-rozpilil-oblubene-lyze/