Skialpové vybavenie
Jasné to nastavenie nieje take citlivé to máš pravdu.. Mne skor vadí že je to mäkké na mňa... No som začiatočník nielen v skialpe ale aj v lyžovaní tak hadam tvrdšie pomôžu...
Tiež mám backland a chcem to vymeniť za niečo 4prackove ale prečo myslíš ze BOA je vyhra? Len sa pytam.videl som fotky Scarpa F1 LT pre 22/23 a už mali namiesto boa klipsnu....
Ja prevažne skitour robím. A s lyziarkami som spokojný. Na šliapanie výborné, zjazd sa dá....ale na nejaký freeride asi lepšie niečo masívnejšie a pevnejšie (viac praciek)
Na druhej strane mám aj iné veci (batohy, termoprádlo, rukavice, čiapky...) a so všetkým som spokojný - pri batohoch som už aj riešil nejaké odtrhnuté pracky po páde a všetko hneď poslali. Taktiež ich merino termoprádlo nosím skoro stále lebo je fakt super.
Stačí takto?
DA Cascade Plus XL
[attachment=0]IMG_20211218_201203.jpg[/attachment
Ja som napr. kúpil Direct alpine alpha ale tak tá stojí polovicu z tej tvojej. Na moje šlapanie a šmýkanie sa po zjazdovkách a na chaty mi zatiaľ úplne stačí.
Karpos Alagna plus evo si pozeral? Celkom dobré recenzie má a je lacnejšia.
No ked som to natiahol na lyziarku tak to das. Len pozor na velkost. Ja mam 180cm a velkost M. Taktiez nie kazdemu vyhovuje obtiahnute oblecenie. Na nejake valanie sa v snehu to nieje. Je to vysoko elasticky material takze sa prisposobi.
Co sa tyka bundy tak zrejme mi bude stacit aj. Softshell bunda teda? Kedze nechodim do extremneho pocasia.
https://www.ortovox.com/sk-en/shop/men/p58744-softshell-jackets-col-becchei-jacket-m
Ahoj, akurát som od DA kupil bundu a presne tieto nohavice mam ešte vyhliadnuté, nech už mám komplet oblečenie. Akurát neviem ako veľmi sú naťahovacie tie spodky nohavíc, lebo ich potrebujem natiahnúť na snowboardovú (splitboardovú) topánku? Nemáš náhodou veľkosť tých nohavíc XL, že by si mi odmeral šírku tých spodkov nohavíc? Z Direct alpinu a ani z e-shopu mi neodpísali na e-mail
Ortovox je tuším nemecký...
Pre svagra.asi by som ho tiez zobral. Ale mam ročného mamuta.a ostatne camp.
Testovat to budeme medzi sviatkami.som zvedavý ako funguje
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20