Napr.takato by nebola dobra? Maju teraz vselijake v akcii a daju sa pred kupou vyskusat v predajni...akurat kukam si tiez nejaku,len nechcem zateplenu...
to je dobre na lzžovačku na zjazdovke, aby ti nebolo zima na lanovke a pri zjazde, na šlapanie vobec nie moc hrube.... na slapanie radsej vrstviť podla potreby hore stačí termo dlhe a tenučka neprefuk s vetrakmi, do baglu jednu flisku a tenku paperku , ja radsej primaloft.... hreje aj ked je mokrý spotený,
zateplím sa hore supnem primaloft a tenku bundu a som v suchu a teple pri zjazde či na vetre na hrebeni...
Jasne,ale on konkretne pisal "Vetru odolnu aj s vnutornými vreckami a stahovaním v páse. Aby ale nebola príliš hruba ale z vnutra trocha zateplená fleecom.“...tak z tohto som vychadzal, lebo potom aj napisal,ze nie na slapanie,ale lyzovanie...😏
Mám hardshell bundu /aj nohavice/Ortovox pár rokov, Dermizax membrána, v podstate bez zateplenia, sú tam len nejaké malé "plátky" takého sieťovaného merina len na pár miestach, používal som na lyžovanie, bežne pod to len základna vrstva - tenké termo, jazdil som funcarving, tam veľa tepla produkujem , pri väčších mrazoch ešte jedna vrstva. Prevedenie veľmi kvalitné, spokojný som.
Teraz skôr skitour robím , ale keď na hrebeni hrozí 100+ km/h vietor, tak beriem ako záložnú. Na také bežné dni po našich lesoch zbytočný overkill. Do väčších hôr samozrejme beriem.
Aj batoh mám Ortovox, tiež kvalitné prevedenie, /aj cena /, pohodlný, a dokonca lavínový batoh som tiež kúpil Ortovox, ale ešte nepoužil.
Myslím že Ortovox robí dobré veci, len cenovo trocha "vyššie posadené". Bundu a nohjavice mi žena niekde vo výpredaji splašila....
Tak Ortovox je urcite dobry,vsetci okolo mna to maju a pochvaluju si,super,pecka,aj to merino tam je...Made in Swiss treba zaplatit,ale komu to nerobi problem,tak preco nie....
Tak Ortovox je urcite dobry,vsetci okolo mna to maju a pochvaluju si,super,pecka,aj to merino tam je...Made in Swiss treba zaplatit,ale komu to nerobi problem,tak preco nie....
dakujem tomu kto mi poradil tie nohavice od direct alpinu cascade plus. Splnuju presne požiadavky len niesu vode odolné ale to mi až tak nevadi. Naviac rýchlo schnú. Snad aj dlho vydržia za tú cenu. nejaky tip na zimnu bundu. Vetru odolnu aj s vnutornými vreckami a stahovaním v páse. Aby ale nebola príliš hruba ale z vnutra trocha zateplená fleecom.
Ahoj, akurát som od DA kupil bundu a presne tieto nohavice mam ešte vyhliadnuté, nech už mám komplet oblečenie. Akurát neviem ako veľmi sú naťahovacie tie spodky nohavíc, lebo ich potrebujem natiahnúť na snowboardovú (splitboardovú) topánku? Nemáš náhodou veľkosť tých nohavíc XL, že by si mi odmeral šírku tých spodkov nohavíc? Z Direct alpinu a ani z e-shopu mi neodpísali na e-mail A fakt si teda s nimi spokojný?
Ahoj, akurát som od DA kupil bundu a presne tieto nohavice mam ešte vyhliadnuté, nech už mám komplet oblečenie. Akurát neviem ako veľmi sú naťahovacie tie spodky nohavíc, lebo ich potrebujem natiahnúť na snowboardovú (splitboardovú) topánku? Nemáš náhodou veľkosť tých nohavíc XL, že by si mi odmeral šírku tých spodkov nohavíc? Z Direct alpinu a ani z e-shopu mi neodpísali na e-mail A fakt si teda s nimi spokojný?
No ked som to natiahol na lyziarku tak to das. Len pozor na velkost. Ja mam 180cm a velkost M. Taktiez nie kazdemu vyhovuje obtiahnute oblecenie. Na nejake valanie sa v snehu to nieje. Je to vysoko elasticky material takze sa prisposobi.
Ja mám 182 cm, 83kg a mám dvoje gatí od nich na leto a jeseň, veľkosť XL.. A mám rád voľnejšie takže asi pôjdem znova do XL-ka, aspoň sa dole viac natiahnú A tá bundá vyzerá dobre, ale sa mi zdá drahá
Ja som napr. kúpil Direct alpine alpha ale tak tá stojí polovicu z tej tvojej. Na moje šlapanie a šmýkanie sa po zjazdovkách a na chaty mi zatiaľ úplne stačí.
Karpos Alagna plus evo si pozeral? Celkom dobré recenzie má a je lacnejšia.
Daj si poradit a ber L. Aj chalan v predajni mal 186cm a mal L. No este Karpos rozmyslam. No ja ked vidim niekde merino tak pre mna to je dobry marketingovy nastroj kedze mam rad ten material.
Ahoj, akurát som od DA kupil bundu a presne tieto nohavice mam ešte vyhliadnuté, nech už mám komplet oblečenie. Akurát neviem ako veľmi sú naťahovacie tie spodky nohavíc, lebo ich potrebujem natiahnúť na snowboardovú (splitboardovú) topánku? Nemáš náhodou veľkosť tých nohavíc XL, že by si mi odmeral šírku tých spodkov nohavíc?......
Stačí takto?
DA Cascade Plus XL
[attachment=0]IMG_20211218_201203.jpg[/attachment
Ja mám bundu Piz Boval a tam sa po pár rokoch (3?) začala odtrhávať tá vnútorná zateplovacia swisswool vrstva na ramenách a chrbáte - ten vonkajší materiál je čiastočne priesvitný, tak vidno ako to postupne v tej bunde "padá" dole. Povedal by som že je to zlý dizajn - keby bola viac poprešívaná tak by to vydržalo.
Na druhej strane mám aj iné veci (batohy, termoprádlo, rukavice, čiapky...) a so všetkým som spokojný - pri batohoch som už aj riešil nejaké odtrhnuté pracky po páde a všetko hneď poslali. Taktiež ich merino termoprádlo nosím skoro stále lebo je fakt super.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Napr.takato by nebola dobra? Maju teraz vselijake v akcii a daju sa pred kupou vyskusat v predajni...akurat kukam si tiez nejaku,len nechcem zateplenu...
to je dobre na lzžovačku na zjazdovke, aby ti nebolo zima na lanovke a pri zjazde, na šlapanie vobec nie moc hrube.... na slapanie radsej vrstviť podla potreby hore stačí termo dlhe a tenučka neprefuk s vetrakmi, do baglu jednu flisku a tenku paperku , ja radsej primaloft.... hreje aj ked je mokrý spotený,
zateplím sa hore supnem primaloft a tenku bundu a som v suchu a teple pri zjazde či na vetre na hrebeni...
Teraz skôr skitour robím , ale keď na hrebeni hrozí 100+ km/h vietor, tak beriem ako záložnú. Na také bežné dni po našich lesoch zbytočný overkill. Do väčších hôr samozrejme beriem.
Aj batoh mám Ortovox, tiež kvalitné prevedenie, /aj cena
Myslím že Ortovox robí dobré veci, len cenovo trocha "vyššie posadené". Bundu a nohjavice mi žena
Pre svagra.asi by som ho tiez zobral. Ale mam ročného mamuta.a ostatne camp.
Testovat to budeme medzi sviatkami.som zvedavý ako funguje
Ortovox je tuším nemecký...
Ahoj, akurát som od DA kupil bundu a presne tieto nohavice mam ešte vyhliadnuté, nech už mám komplet oblečenie. Akurát neviem ako veľmi sú naťahovacie tie spodky nohavíc, lebo ich potrebujem natiahnúť na snowboardovú (splitboardovú) topánku? Nemáš náhodou veľkosť tých nohavíc XL, že by si mi odmeral šírku tých spodkov nohavíc? Z Direct alpinu a ani z e-shopu mi neodpísali na e-mail
Ok,dik za upresnenie
No ked som to natiahol na lyziarku tak to das. Len pozor na velkost. Ja mam 180cm a velkost M. Taktiez nie kazdemu vyhovuje obtiahnute oblecenie. Na nejake valanie sa v snehu to nieje. Je to vysoko elasticky material takze sa prisposobi.
Co sa tyka bundy tak zrejme mi bude stacit aj. Softshell bunda teda? Kedze nechodim do extremneho pocasia.
https://www.ortovox.com/sk-en/shop/men/p58744-softshell-jackets-col-becchei-jacket-m
Ja som napr. kúpil Direct alpine alpha ale tak tá stojí polovicu z tej tvojej. Na moje šlapanie a šmýkanie sa po zjazdovkách a na chaty mi zatiaľ úplne stačí.
Karpos Alagna plus evo si pozeral? Celkom dobré recenzie má a je lacnejšia.
Stačí takto?
DA Cascade Plus XL
[attachment=0]IMG_20211218_201203.jpg[/attachment
Na druhej strane mám aj iné veci (batohy, termoprádlo, rukavice, čiapky...) a so všetkým som spokojný - pri batohoch som už aj riešil nejaké odtrhnuté pracky po páde a všetko hneď poslali. Taktiež ich merino termoprádlo nosím skoro stále lebo je fakt super.
https://www.sportrysy.sk/fischer-travers-ts-lyziarky/?utm_source=heureka.sk&utm_medium=cpc#23.5