Veď zase nepreháňajte. Teraz začal, lyžuje zatiaľ ľahšie terény, tak nemyslím, že o mesiac bude jazdiť bomby v hustom lese pomedzi stromy kde mu 500 LM nebude stačiť. Všetko postupne, nech sa zbytočne nedochráme pri 4-5 jazde.
Reálne to vidím tak, že prvý rok bude v noci šlapať hlavne Chopok, kde mu o bude stačiť.
sa ti ten akumulatorík vybije nikde na kopci v mraze si v P...
v celovke na zimu treba zdroj, ktorý vieš kedykolvek vymeniť za druhý v teréne, najlepšie univerzalny rozmer...
lebo stačí že zabudneš dobiť a po 1-2 hodinách zhasneš ked to budes najviac potrebovať, už sa mi to stalo v začiatkoch nočných výjazdov s čínskymi svetielkami obcas zmrzol kabel alebo sa pokadil konektor.. v m takej alej hračkarskej celovke ten alumulator aj vymrzne ,čo skráti výdrž aj na polovicu....
Žiadna značka by sa asi nemala hodnotiť paušálne. Petzl má naozaj v sortimente aj lacné hračkárske svetielka, ale na druhej strane aj slušné modely.
Mal som raz od známeho požičanú čelovku Petzl NAO plus a musím povedať, že bola výborná. Ak by som teraz kupoval, tak patrí medzi favoritov.
dakujem tomu kto mi poradil tie nohavice od direct alpinu cascade plus. Splnuju presne požiadavky len niesu vode odolné ale to mi až tak nevadi. Naviac rýchlo schnú. Snad aj dlho vydržia za tú cenu. nejaky tip na zimnu bundu. Vetru odolnu aj s vnutornými vreckami a stahovaním v páse. Aby ale nebola príliš hruba ale z vnutra trocha zateplená fleecom.
Napr.takato by nebola dobra? Maju teraz vselijake v akcii a daju sa pred kupou vyskusat v predajni...akurat kukam si tiez nejaku,len nechcem zateplenu...
zateplene vetrovky su dobre tak na vychadzky po meste... na tury do prirody je lepsi nezatepleny hardshell/WS softshell a pod to si podla potreby pridavat vrstvy. Pri vyslape aj tak na 90% staci zakladna vrstva a na nej len tenka sustacka alebo len vesta, a v tych zvysnych 10% staci nezatepleny hardshell. V zateplenej bunde by som sa uvaril.
Ja lyzujem neskialpujem. A nechcem tie hrube lyziarske bundy preto hladam nieco v skialp sektore. . Staci nieco proti vetru. Aj tak si nepamatam kedy som naposledy lyzoval ked bolo pod -10. Nechcem s kapucou prave rezp ak by bola.odimatelna. proti chladu mam prilbu a na krk a usta softshell satku.
Aj na lyzovanie pouzivam nezateplenu hardshellku, vacsinou mi pod nu tiez staci len spominana zakladna vrstva. Ked je moc zima, pridam este tenku flisku, a ked je extremna zima, pridam tenku paperku. To je vyhoda nezateplenych bund - sam si ju mozes zateplit tak, ako prave potrebujes. Ale je to trochu drahsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Reálne to vidím tak, že prvý rok bude v noci šlapať hlavne Chopok, kde mu o bude stačiť.
https://www.trekkinn.com/outdoor-mountain/petzl-swift-rl-headlight/137324831/p
Kebyze nemam Reactik, tak v momente beriem Swift RL.
v celovke na zimu treba zdroj, ktorý vieš kedykolvek vymeniť za druhý v teréne, najlepšie univerzalny rozmer...
lebo stačí že zabudneš dobiť a po 1-2 hodinách zhasneš ked to budes najviac potrebovať, už sa mi to stalo v začiatkoch nočných výjazdov s čínskymi svetielkami
A práveže Petzl by som neodporúčal, predražené hračky.
A práveže Petzl by som neodporúčal, predražené hračky.
No neviem neviem, silne tvrdenie ?
A ešte má človek aj lepšiu priestorovú orientáciu.....
Mal som raz od známeho požičanú čelovku Petzl NAO plus a musím povedať, že bola výborná. Ak by som teraz kupoval, tak patrí medzi favoritov.
myslel som si, len som si nebol istý, keďže zjazdové lyžiarky majú inú podrážku, ale možno je to len zdanie. Ďakujem
Napr.takato by nebola dobra? Maju teraz vselijake v akcii a daju sa pred kupou vyskusat v predajni...akurat kukam si tiez nejaku,len nechcem zateplenu...