Zdravím páni a dámy. Rád by som sa spýtal staré skialpové lyžiarky Nordica tr10 dostanem aj do klasického zjazdového viazka alebo je tam podrážka pre rámové viazania hrubšia? Ďakujem pekne
nos a pätka je jedna vec, ale klasické lyžiarske viazania bývajú nižšie ako skialp topánka s podrážkou. Tam kde sa napr uvádza kompatiiblita tak je to len po výmene podrážky. Ale nehádam sa, možno tie vaše lyžiarky s vaším viazaním funguje. Ale teda na moje staré obráčky som skialp lyžiarky dať nevedel, ani Scotty a ani Alien RS
Zapojim sa do debaty. Mam nejake 10 rocne zjazdove lyze a lyziarky sa uz rozpadli. Spekulujem prikupit skialp lyze a teda otazka znie... daju sa kupit dake skialp lyziarky co na nich polyzujem na zjazdoych a potom neskor budem vediet prikupit skialpy? Ci to bude take ani ani riesenie?
Záleží čo od nich očakávaš na zjazdovke aj mimo. Ak bežne lyžovanie v strediskách a skialp niekde si vyšľapať a za odmenu zlyžovať bez naháňania času a výškových metrov tak niektoré tie Maestralle ako píše skynet (je viac typov ľahšie aj tuhšie), HAWX pripadne aj Hoji spravia dobrú službu.
Dá sa lyžovať aj v tých ľahších ale podľa mňa to nie je ono. Mám skialp aj zjazdový set a na lanovke vždy uprednostním zjazdové lyžiarky. Okrem toho, že sú tuhšie tak sú aj lepšie izolované čo pri vysedávaní na lanovke pomôže.
500lm je bohate dosť, záleži aký uhol pokryje
doteraz som skialpoval (bukový les) s 200lm Ledlenser H7.2, lumeny v pohode stačili, ale má užši uhol
upgradol som teda teraz na Fenix HM65R-T (počas BF bola za 83 na alze)
Ved jasne, srandujem...vyskusam uvidim za tie peniaze som kompaktnejsiu silnejsiu nenasiel...behavam so 120lm celovkou to je ako sviecka tak pre mna to bude citelny skok
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dá sa lyžovať aj v tých ľahších ale podľa mňa to nie je ono. Mám skialp aj zjazdový set a na lanovke vždy uprednostním zjazdové lyžiarky. Okrem toho, že sú tuhšie tak sú aj lepšie izolované čo pri vysedávaní na lanovke pomôže.
https://www.skilhunt.com/product/h04-rc-usb-magnetic-rechargeable-led-headlamp/?wmc-currency=EUR
Odporúčam. Pekná farba svetla, dobre rozptyluje. Dobrá účinnosť
500lm je bohate dosť, záleži aký uhol pokryje
doteraz som skialpoval (bukový les) s 200lm Ledlenser H7.2, lumeny v pohode stačili, ale má užši uhol
upgradol som teda teraz na Fenix HM65R-T (počas BF bola za 83 na alze)