Skusim este po bodoch co si chcel:
1. explorer skin- dobre stupaci pas je integrovany, ked ho zoderies alebo znicis co ? da sa kupit nahradny ? vies si ho sam vymenit ? nehladal som teraz, mozno sa da, ale radsej si to zisti vopred. na zaciatok si myslim ze ti postaci uplne protismyk, stupacie pasy su nutne len v velmi strmych stupaniach. to sa da doladit neskor: napr si potom kupit pasy ako si dostal link vyssie
druha moznost- fischer od outback vyssie ma na stupacie pasy specialny vyrez (hodia sa do neho potom iba fischer pasy, ale su naozaj EASY skin)
3. backcountry
lyze 205 cm... hmm aj obycajne uzovky som mal 196 cm- radsej chod do sirsich a kratsich
4. nie, nie je pokial zvolis znamu znacku- rossignol/fischer/alpina zhruba rovnaka uroven zodpovedajuca cene...
to Johnny: neviem ktore fischery premokaju, mas osobnu skusenost ? ja som mal viacero aj bezne NNN a vsetky boli fajn (len treba brat o cislo vacsie)
asi si chce kupit nove lyze a jazdit, tak neviem ci sa mu chce menit viazanie na starych, babrat sa stale s pasmi- lebo bud voskujes alebo mas supiny alebo pasy- ktore ale v kazdom zjazde brzdia takze ak chodis hore dole tak kazdych 10 min menis ci ako ? na 80% casu si vystacis so supinami a nic neriesis, len uzivas