jasne, moze to byt aj liska - ina zver. ak sa tam vykala v noci, tak hovno zamrzne, ked je teplo uz, tak nie ale vtedy tam bol pes, videli sme.
no v podstate je to jedno...nezmenime to...v ziline je taka trasa. vola sa "okolo Kučerovky" tam som rad chodil, lebo sa da aj po praci tam vybehnut. toho roku som bol asi iba 3x. rozbili to totalne LKTčka kvoli tazbe v polovici januara. ale predtym, predposledny krat, bola stopa poslapana pesiakmi, psami, dokonca aj konom a stretol som štvorclennu rodinku s lyzami a hrali sa tam na skialpinistov. ono sa to nezda ale ked je sneh makky a pes ma 50kg a pobehuje neustale hore dole....tak stopu slusne rozbije aj pes. oni si ti ludia azda myslia, ze ta stopa tam bola niekym pracne preslapana kvoli nemu.
skutristi - to je kapitola primitivov sama o sebe...to si privezie "stroj" az kdesi z PD (podla SPZ) na oplachtovanej vlecke a rozjazdi aj strojom upravenu stopu...
na donovaloch, tak 10 rokov nazad som sa v stope vyhybal asi 8 zaprahu a saniam, lebo by ma zvalcovali a asi aj zozrali potom

15 rokov nazad pri horskom hoteli husarik som (bola to
hra sekund) som mohol prist o zivot, lebo mi pri zjazde vybehol do stopy traktor - velky zetor, ktory nemal
retaze a ak by tam zastal, tak by sa udajne nerozbehol...ani neviem ako som sa mu vyhol....na ten okamih mam chvikovy vypadok pamati