Gusto0 Ten Holmenkol vydrží strašne málo. Ten je ideálny na primazanie na trati. Za tú cenu už tuším zoženieš LF-ko od Swixu alebo určite 3 skivá. Na začiatok ti stačí parafín okolo nuly (červený Swix, Skivo fialove a červené). Korok sa používa na stúpacie vosky, nie klzné. Parafín treba kartáčovať. Všetko sa robí na lyži zpredu dozadu. Je bronzový a nylonový kartáč. Pre začiatok stačí len nylonový. Ja mám aj bronzový. Najprv dva-trikrát prebehnem bronzovým kartáčom. Potom nanesiem vosk, počkám 10 min, stiahnem navyše
vosk UH škrabkou, prejdem raz bronzovým kartáčom. A potom kartáčujem nylonom, kým vychádza zo sklznice prach.
Na zažehľovanie ja som doteraz používal zapalovač a čajník s horúcou vodou

. Kým som používal Skivo dalo sa, ale swix sú galeje. Teraz som po piatich rokoch, keď som dúfal, že nájdem maminu starú ETU, kúpil konečne naparovaciu žehličku v záložni za 7,20. Ale ešte som s ňou nevoskoval. V podstate asi treba ísť s teplotou z minima a keď sa dostatočne topí, je tá správna teplota. Ono už ten vosk trochu chráni sklznicu pred vysokou teplotou. Samozrejme netreba dať žehličku na maximum.
Ono je rozdiel ísť vo voľnom teréne štýlom oravského poštára a v upravenej stope/teréne, kde by už
lyže mali mať nejaký sklz a to nestačí iba voskovať ale aj kartáčovať, aby bola sklznica uplne hladká. Lyže, ak sa nevoskujú, postupne strácajú schopnosť držať vosk, takže dva roky bez voskovania nie je ideál. Tiež lacné turistické už od novoty nedržia tak vosk, ako vyššie modely. No a ak má niekto nejaké staré Artis Crystal z povala ešte k tomu s NN viazaním, tak také len šmariť do kontajnera. Lyžovanie na nich je len trápenie.