Citacia z vlakna SKi & BiKE - Slovenský Raj:
sukromne-akcie-vyjazdy-treningy/ski-bike-slovensky-raj-t22793.htmlNazdar Spišaci. Krásne fotky ste tu nalepili. Až slintám.
Viem že dva spišácke tábory sa ťažko ladia. Ja len qôli tej lyžovačke. Nebolo by vhodnejšie tie lyžiarské zábery fuknúť do témy
skialp podmienky? A doplniť k nim eventuálne nejaké info aký bol sneh. Peknú jarnú lyžovačku prajem.
Piso, tve prani je mi rozkazem

.
Fotky z vikendu 20-21/03/2010 na Strbskom plese. Vyslap cez Predne solisko k Soliskovemu hrbu, zjazd zlabom s pod Soliskoveho hrbu pod Vodopoad skok a spat Mlynickou dolinou. Super pocasicko, paradny vikend ako na objednavku.
Podmienky vo Vysokych Tatrach su dost obmedzene. Je dost malo snehu a aj to malo noveho je na nestabilnom podklade a pri oteplovani v priebehu dna je to dost rizikove. Zlab co sme zlyzovali my bol prevereny sondou ludi z HS, trochu krutili nosmi ale pretek co sa tam konal nakoniec pustili. Zlab zlyzovalo 50 pretekarov (ja s chapmi z HS sme sli posledny tak sme zlyzovali uz len tvrdnucu oraninu co po nich ostala

). Prekvapko sme zazili ked sme boli asi v polke zlabu. Z naprotivneho svahu s pod vrcholu Satana zahucala
lavina dole do Mlynickej doliny. Bolo to ale vyssie od nas, nad Vodopadom skok. To bol taky hukot, ze clovek by sa pos..l uz len s toho zvuku.
V Niskych Tatrach a vo Fatrach su podmienky urcite ovela lepsie, no dva vykendy a tri mrtvoly vo Fatrach hovoria jasne. Bachaaaa!
Fotecky su tu:
sukromne-akcie-vyjazdy-treningy/ski-bike-slovensky-raj-t22793.html