Bežkovanie
rozumiem, vdaka. isiel som tadial pesi. sice si neviem predstavit, ze ako sa da ist ten strmak na tie štrósy . bolo to akurat v case donovalskeho drapaka a tlacili tam bajky ....
neviete mi prosím poradiť čo s poškodenou bežkárskou lyžiarkou Salomon ? Po niekoľko ročnom použivaní, viacnásobné vzájomné údery lyžiarok z vnútornej strany vylomili plastový trn na ktorom "visí" plastové spevnenie päty ? Googlenie bez úspechu, ani ako náhradný diel ani nejaká možná oprava.
Strojárske riešenie a výroba takého "cuplíka" je ozaj totalne posledné riešenie.....
stalo sa to aj mne ale hned po prvej jazde, cize som vyreklamoval...v tvojom pripade - napadla ma ta skrutka, co drzi prevodniky pri "viacprevodovom systeme" na starsich MTB
https://contents.mediadecathlon.com/p1907409/k69ddc14719ea0d4199b3776943905a4b/1907409_default.jpg?format=auto&quality=70&f=800x0
Mate skusenost s pranim bezkarskych lyziarok? Nikde sa neviem docitat ci je to pratelne alebo nie … velke tabu je okolo toho. Mam Salomony Combi Pro https://www.salomon.com/en-int/shop-int/product/pro-combi-prolink.html#color=60045
Keby sa dala oddelit vnutorna vlozka tak sa ani nepytam rovno by som to do tej pracky vopchal ale je to jeden kus. Mam obavu ci by som ich nejakym sposom “funkcne” neposkodil ak by som ich takto cele opral.
Diki vopred za kazdu radu.
Ale či (a za aké poštovné) to dostaneš z Austrálie na Slovensko, to je otázne...
neviete mi prosím poradiť čo s poškodenou bežkárskou lyžiarkou Salomon ? Po niekoľko ročnom použivaní, viacnásobné vzájomné údery lyžiarok z vnútornej strany vylomili plastový trn na ktorom "visí" plastové spevnenie päty ? Googlenie bez úspechu, ani ako náhradný diel ani nejaká možná oprava.
Strojárske riešenie a výroba takého "cuplíka" je ozaj totalne posledné riešenie.....
Tie moje lyže už asi stratili pružnosť, alebo neviem. V zjazde cítim ako mi šúchajú šupiny o sneh a pritom do kopca v zábere mi prešmykávajú dozadu.
Tá požičovňa bude najlepšie riešenie, v TN majú dobrý výber bežiek a vezmem ich asi na Skalku. V tej Myjave to inak za veľa nestálo, dosť ľadu, stopa na klasiku takmer žiadna a sem tam trčiaci asfalt.
Aj skejtové treba sem tam mazať, inak to "nejede"
Tie moje lyže už asi stratili pružnosť, alebo neviem. V zjazde cítim ako mi šúchajú šupiny o sneh a pritom do kopca v zábere mi prešmykávajú dozadu.
Tá požičovňa bude najlepšie riešenie, v TN majú dobrý výber bežiek a vezmem ich asi na Skalku. V tej Myjave to inak za veľa nestálo, dosť ľadu, stopa na klasiku takmer žiadna a sem tam trčiaci asfalt.
palice sú nejaké Gryf staré hliníkové, ale škoda ich vyhodiť, kým slúžia
posledný komentár: 9. 1. 2026 o 11:02