Bežkovanie
Po Jamské pleso prešľapané pešiakmi, ale dalo sa to vydržať, zjazd na Tri Studničky famózny v mäkkom snehu aj na Podbánske v pohode.
Ďalej to začalo lepiť striedačka na slnku odmäk v tieni prachový a za Račkovou už mokrý sneh až pred cieľom začínali primŕzať okruhy nad Žiarom, sme sa po nich zviezli k autobusu. Stretli sme kopu ľudí v stope, bežkári ožívajú.
okolo 33km 900v.m.
Ošetrenie bežkára na severnom okruhu Kremnických vrchov
V popoludňajších hodinách 9.2.2020 boli záchranári HZS požiadaní o pomoc pre 34-ročného slovenského bežkára, ktorý si poranil dolnú končatinu počas zjazdu na bežkách na severnom okruhu Kremnických vrchov. Po ošetrení a zafixovaní končatiny záchranármi HZS bol transportovaný na stanicu HZS na Skalke, odkiaľ pokračoval v sprievode príbuzných.
HOP - z plna hrdla
Včera na hrebeni Javorníkov - nad Makovom
toto ma odradza vycestovat za snehom - som viac menej zaciatocnik a ked je okolo mna viac ludi mam trosku problem - hlavne co sa rychlosti tyka - vyskakovat zo stopy, pripadne brzdit - mam obavy ze niekoho zramujem. minuly rok som sa tak musel hodit o zem v zjazde - lebo par borcov sa rozhodlo ist hore kopcom po celej sirke a bez naznaku ze by sa chceli uhnut.
Teším sa na zajtrajšok
a mám aj parťákov
posledný komentár: 9. 1. 2026 o 11:02