zdravim no tak som sa dal do beziek , chcel by som robit klasiku
lenze ma to zopar zadrhelov ....
nejak este neviem prist na chut tomu spustaniu sa dole kopcom na bezkach , ako to robite vy ludia ? (zopar veci ma napada len chcem poznaz aj vas nazor )
dalsia vec su bezky samotne , mam pocit ze uzsie uz byt nemohli, bo sa mi nohy na nich vyvracaju do stran jak tej modelke na mole hehe ,som z toho dost nasrdeny ....
neviem, daju sa zohnat aj sirsie bezky nez je standard ? som otvoreny konstruktivnym nazorom k otazkam ktore som polozil ... silno prakticke veci ma zaujimaju .....
Dnes odštartoval serial Valachy Tour 2020 /Velke Karlovice/, nočnym behom na 12 km s čelovkami. Hold, chcelo to iba sklzom a súpažne........./velmi male prevýšenie/
toto ma odradza vycestovat za snehom - som viac menej zaciatocnik a ked je okolo mna viac ludi mam trosku problem - hlavne co sa rychlosti tyka - vyskakovat zo stopy, pripadne brzdit - mam obavy ze niekoho zramujem. minuly rok som sa tak musel hodit o zem v zjazde - lebo par borcov sa rozhodlo ist hore kopcom po celej sirke a bez naznaku ze by sa chceli uhnut.
njn...vies t.r. je snehu malo a lyziari sa preto koncentruju, tam kde je. treba ryčať HOP ! to pomaha Na mna v sobotu tiež Kuzmin krical HOP. Mam zato selfie s Nasťou
Melocík-Kasárne: Včera úplna paráda, nikde ani nohy, parkovisko úplne prázdne. Stopu som si mohol vyberať podľa chuti. Zjazdy bez motajúcich sa lyžiarov. ...no vyrážal som za svitu mesiaca
Ošetrenie bežkára na severnom okruhu Kremnických vrchov
V popoludňajších hodinách 9.2.2020 boli záchranári HZS požiadaní o pomoc pre 34-ročného slovenského bežkára, ktorý si poranil dolnú končatinu počas zjazdu na bežkách na severnom okruhu Kremnických vrchov. Po ošetrení a zafixovaní končatiny záchranármi HZS bol transportovaný na stanicu HZS na Skalke, odkiaľ pokračoval v sprievode príbuzných.
Donovaly - Sachticky - ako to tam vyzera? nechodi tam niekto? tazko sa mi z tadial zhana info. ani fotky odtial nikto nepridava. Je to tam upravovane ratrakom ci len vyjazdena stopa na klasiku? Narocnost je aka? v lete na biku sa mi to zdalo celkom ok az na par zjazdov.
Pustevny - so snehom fakt bieda, lepilo to ale aspon to dolu neslo moc rychlo a do kopca dobre drzalo. Skialpova a backcountry vlozka bola super Hreben Pustevny - Radhost mam definitivne zapisany ako priestor pre "ovce" - nevstupovat !
okolo 33km 900v.m.
Včera prechod Tatranskej Magistrály zo Štrbského Plesa cez Tri Studničky-Podbánske-ústie Račkovej Doliny-Ústie Žiarskej Doliny-Žiar.
Po Jamské pleso prešľapané pešiakmi, ale dalo sa to vydržať, zjazd na Tri Studničky famózny v mäkkom snehu aj na Podbánske v pohode.
Ďalej to začalo lepiť striedačka na slnku odmäk v tieni prachový a za Račkovou už mokrý sneh až pred cieľom začínali primŕzať okruhy nad Žiarom, sme sa po nich zviezli k autobusu. Stretli sme kopu ľudí v stope, bežkári ožívajú.
Kolko je popadanych stromov na tej cervenej? Bol som pod ustim kamenistej doliny a tam to dalej vyzeralo zapadane. Dik
Hej, tiež som sa toho bál, akurát tam za rázcestím pred potokom boli zo štyri stromy na zemi, ale sa dali obísť.
Tenké do 10cm sme po trase prepílili jednotlivo spadnuté asi tri a ešte za Račkovou na ceste pri hoteli boli tiež asi 4 na zemi a tie sme prekročili.
Dnes melocik- sedlo pod hricovcom. Stopa upravená ale zafukana. Dosť lepilo sneh na bežky tak ak máte nejaký sprej nato určite odporúčam zobrať si Ľudí jak na Vaclavaku ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
toto ma odradza vycestovat za snehom - som viac menej zaciatocnik a ked je okolo mna viac ludi mam trosku problem - hlavne co sa rychlosti tyka - vyskakovat zo stopy, pripadne brzdit - mam obavy ze niekoho zramujem. minuly rok som sa tak musel hodit o zem v zjazde - lebo par borcov sa rozhodlo ist hore kopcom po celej sirke a bez naznaku ze by sa chceli uhnut.
HOP - z plna hrdla
Včera na hrebeni Javorníkov - nad Makovom
Ošetrenie bežkára na severnom okruhu Kremnických vrchov
V popoludňajších hodinách 9.2.2020 boli záchranári HZS požiadaní o pomoc pre 34-ročného slovenského bežkára, ktorý si poranil dolnú končatinu počas zjazdu na bežkách na severnom okruhu Kremnických vrchov. Po ošetrení a zafixovaní končatiny záchranármi HZS bol transportovaný na stanicu HZS na Skalke, odkiaľ pokračoval v sprievode príbuzných.
okolo 33km 900v.m.
Po Jamské pleso prešľapané pešiakmi, ale dalo sa to vydržať, zjazd na Tri Studničky famózny v mäkkom snehu aj na Podbánske v pohode.
Ďalej to začalo lepiť striedačka na slnku odmäk v tieni prachový a za Račkovou už mokrý sneh až pred cieľom začínali primŕzať okruhy nad Žiarom, sme sa po nich zviezli k autobusu. Stretli sme kopu ľudí v stope, bežkári ožívajú.
Hej, tiež som sa toho bál, akurát tam za rázcestím pred potokom boli zo štyri stromy na zemi, ale sa dali obísť.
Tenké do 10cm sme po trase prepílili jednotlivo spadnuté asi tri a ešte za Račkovou na ceste pri hoteli boli tiež asi 4 na zemi a tie sme prekročili.
Melocik - Fran (kyselica) - s. Gežov - V. Javornik - Melocik (hrebeň Javorníkov - Kysuce)