zdravim no tak som sa dal do beziek , chcel by som robit klasiku
lenze ma to zopar zadrhelov ....
nejak este neviem prist na chut tomu spustaniu sa dole kopcom na bezkach , ako to robite vy ludia ? (zopar veci ma napada len chcem poznaz aj vas nazor )
dalsia vec su bezky samotne , mam pocit ze uzsie uz byt nemohli, bo sa mi nohy na nich vyvracaju do stran jak tej modelke na mole hehe ,som z toho dost nasrdeny ....
neviem, daju sa zohnat aj sirsie bezky nez je standard ? som otvoreny konstruktivnym nazorom k otazkam ktore som polozil ... silno prakticke veci ma zaujimaju .....
nezabáral som sa vôbec ten hrebeň je tak frekventovaný turisticky a bežecky, že je veľká pravdepodobnosť, že to bude v pohode...ani snehu zase nie je toľko, smerom na Portáš už v lese sem tam bolo vidno aj kamene...
ja som ho stretol kusok od studnicky nad Franom (žlta TZT), tam je sneh tvrdy ale treba povedat, ze po Kohutku (Portaš) je strojom upravovana stopa. na velky javornik by sa mu islo velmi tazko, pritom cervena TZT, ktora tam vedie a takmer paralelna žlta TZT su od seba iba par desiatok metrov..
este by som podotkol pre dobrodruzstva chtivých, ze je dobre si tam pribalit pitie a jedlo, lebo na Kohutke, h. Javornik obcas aj na Frane a spol. je problem si v case od 12-14 hodiny objednat. na kohutke sa obcas stoji v rade az pred chatou cez vikendy.
uz sme sa tu o tom bavili..na exponovanych-strmych miestach sa stopa zvycajne nevykrajuje...otazka znela, ci si sa nezabaral. tak len upresnujem, ze aj preto nie, lebo je to tam prebehnute strojom (ratrakom). videl som tvoje stopy v snehu...musis mat riadne "balony".
Donovaly - Sachticky - ako to tam vyzera? nechodi tam niekto? tazko sa mi z tadial zhana info. ani fotky odtial nikto nepridava. Je to tam upravovane ratrakom ci len vyjazdena stopa na klasiku? Narocnost je aka? v lete na biku sa mi to zdalo celkom ok az na par zjazdov.
Donovaly - Šachtičky su len pre klasiku. Ja som bol dnes Donovaly - Izbica a späť a snehu je zatial dostatok. Z ráno sa skvor oplatí ísť kým nieje sneh kašovitý. Zaznam trasy najdes na strave pod mojim nickom.
Terén je tam dost členitý hore dole. Niektoré úseky hlavne ked je ľadový podklad je pre niekoho dosť narocne zjazdit alebo ako hovori imroman je to len v hlave ako brzdím pluhom, očami Dnes bol odmäk tak sa fajnove brzdilo.
prave sa skor obavam hlbsieho snehu v ktorom uz nedokazem urobit pluh ani brzdit ako na lyziach bokom no zaroven nieje tak hlboky abo to brzdilo same - preto chodievam radsej do upravenej stopy. no tu je krasne prostredie.
Donovaly - Šachtičky su len pre klasiku. Ja som bol dnes Donovaly - Izbica a späť a snehu je zatial dostatok. Z ráno sa skvor oplatí ísť kým nieje sneh kašovitý. Zaznam trasy najdes na strave pod mojim nickom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
este by som podotkol pre dobrodruzstva chtivých, ze je dobre si tam pribalit pitie a jedlo, lebo na Kohutke, h. Javornik obcas aj na Frane a spol. je problem si v case od 12-14 hodiny objednat. na kohutke sa obcas stoji v rade az pred chatou cez vikendy.
tie zjazdy co su tam sa daju zvladnut? brzdis ako?
ten nick je malinko iny = Johnny Zliptova