Bežkovanie
To práve neviem či ten remienok nebude vadiť na spodku topánky, mám SNS viazanie...
Pozerám nejaké obyčajné za 3e, potom Spokey a Zajo za cca 10-15e, oplatí sa priplatiť? Brať s remienkom naspodu, či bez?
Ďakujem.
ja som tiež kedysi začínal na klasických bežkách ešte s takými archaickými poltopánkami, v tom sa naozaj brzdiť skoro nedalo.. BC výbava je na tom rapídne lepšie, jednak oceľové hrany a iné obuv a viazanie čo dáva oveľa väčšiu tuhosť a tým aj schopnosť ovládať to.. takže sa s tým dá ako tak lyžovať, ja si dosť často dávam slalom v lese, alebo idem dole zjazdovkou
urcite ber, dnes som bol zbehat od chaty nad Tajovom, Kralicky stadion, Kordiky... ani som nestihol prejst vsetko upravene.
Pozri link
www.bezkar.sk
palec hore, lebo bežkovanie je nádherný zimný šport, ak máš kámošov s materiálom, požičaj a skús pred kúpou, aby si vedel či skate, klasika alebo BC, ak kámošov nemáš, máš možnosť zájsť na štrbské pleso na štadión, tam ti požičajú a môžeš celý deň bežkovať a urobiť si názor, je to lepšie, ako čítať sto odpovedí, každý ti poradí to, čo vyhovuje jemu, ale nemusí to vyhovovať tebe
posledný komentár: 9. 1. 2026 o 11:02