zdravim no tak som sa dal do beziek , chcel by som robit klasiku
lenze ma to zopar zadrhelov ....
nejak este neviem prist na chut tomu spustaniu sa dole kopcom na bezkach , ako to robite vy ludia ? (zopar veci ma napada len chcem poznaz aj vas nazor )
dalsia vec su bezky samotne , mam pocit ze uzsie uz byt nemohli, bo sa mi nohy na nich vyvracaju do stran jak tej modelke na mole hehe ,som z toho dost nasrdeny ....
neviem, daju sa zohnat aj sirsie bezky nez je standard ? som otvoreny konstruktivnym nazorom k otazkam ktore som polozil ... silno prakticke veci ma zaujimaju .....
nepoznáte nejaký zahraničný eshop s bežkárskym sortimentom, hlavne sekcia BC bežky čo by dodával aj na SK? nejaká obdoba bike24 a podobných obchodov s bikami... lebo čo som pozeral tak nič zaujímavé som nenašiel a ceny tiež neohurovali. už od minulej sezóny chcem obnoviť výbavu a zrovna sa mi musia páčiť bežky čo stoja okolo 300€
hlavne mám obavy, že keď si ich kúpim teraz, tak sneh už nebude
chcem už niečo lepšie, teraz mám tiež BC sporten ranger. favorit sú tieto https://www.eski.sk/excursion-88-crown-skin.htm jednak majú aj šupiny a dajú sa tam dať aj origo pásy a šírka je tiež väčšia. musím už aj topánky nové riešiť, staré mi dosluhujú, tak už to bude väčšia investícia, ktorá by nemrzela, keby bola tento rok ozaj zima. ale tak to je vždy risk s investíciou do zimného vybavenia
po dvadsiatich rokoch sa chcem vratit k bezkovaniu. za ten cas technologia trosku pokrocila. vedel by ma niekto nasmerovat na co si dat pozor pri kupe vystroje ?
a čo chceš robiť? klasiku závislú na stope, čo by sa dalo vzdialene prirovnať k jazde na cesťáku (v zmysle závislosti na stope-asfaltke) alebo sa chceš motať kade tade prírodou teda BC bežkovanie, čo je vzdialene podobné jazde na biku ..
po dvadsiatich rokoch sa chcem vratit k bezkovaniu. za ten cas technologia trosku pokrocila. vedel by ma niekto nasmerovat na co si dat pozor pri kupe vystroje ?
teraz som to riesil, ja som sa zameral skate kupil som new topanky sadli mi bez bolestne len salomony, a lyze som si kupil o 10 cm kratsie ako by som mal mat podla vysky postavy koli technike a mozem povedat ze je to super sport
musis si urcit aky styl chces alebo vies a ides ho preferovat
potom ci chces supinove lyze alebo hladke hlavne pri klasike ci sa vies odrazit to zadnej nohy
a potom co ti sadne na nohu topanka je podstatna, a uvidis ci pojdes so systemu salomon SNS, SNS Pilot alebo rotefella NNN
palec hore, lebo bežkovanie je nádherný zimný šport, ak máš kámošov s materiálom, požičaj a skús pred kúpou, aby si vedel či skate, klasika alebo BC, ak kámošov nemáš, máš možnosť zájsť na štrbské pleso na štadión, tam ti požičajú a môžeš celý deň bežkovať a urobiť si názor, je to lepšie, ako čítať sto odpovedí, každý ti poradí to, čo vyhovuje jemu, ale nemusí to vyhovovať tebe
Urcite najrozumnejsie je vyskusat. A potom ako bolo spomenute vyssie, zacal by som topankami ktore musia byt papuckove. Lyze radsej kratsie ako dlhsie. A urcite so supinami a zabudnut na vosky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hlavne mám obavy, že keď si ich kúpim teraz, tak sneh už nebude
aké bežky si myslel, keď si písal BC?
..kukni a pozri sekciu lyže
http://www.kstst.sk/index.htm
musis si urcit aky styl chces alebo vies a ides ho preferovat
potom ci chces supinove lyze alebo hladke hlavne pri klasike ci sa vies odrazit to zadnej nohy
a potom co ti sadne na nohu topanka je podstatna, a uvidis ci pojdes so systemu salomon SNS, SNS Pilot alebo rotefella NNN
palec hore, lebo bežkovanie je nádherný zimný šport, ak máš kámošov s materiálom, požičaj a skús pred kúpou, aby si vedel či skate, klasika alebo BC, ak kámošov nemáš, máš možnosť zájsť na štrbské pleso na štadión, tam ti požičajú a môžeš celý deň bežkovať a urobiť si názor, je to lepšie, ako čítať sto odpovedí, každý ti poradí to, čo vyhovuje jemu, ale nemusí to vyhovovať tebe
Pozri link
www.bezkar.sk
urcite ber, dnes som bol zbehat od chaty nad Tajovom, Kralicky stadion, Kordiky... ani som nestihol prejst vsetko upravene.