zdravim no tak som sa dal do beziek , chcel by som robit klasiku
lenze ma to zopar zadrhelov ....
nejak este neviem prist na chut tomu spustaniu sa dole kopcom na bezkach , ako to robite vy ludia ? (zopar veci ma napada len chcem poznaz aj vas nazor )
dalsia vec su bezky samotne , mam pocit ze uzsie uz byt nemohli, bo sa mi nohy na nich vyvracaju do stran jak tej modelke na mole hehe ,som z toho dost nasrdeny ....
neviem, daju sa zohnat aj sirsie bezky nez je standard ? som otvoreny konstruktivnym nazorom k otazkam ktore som polozil ... silno prakticke veci ma zaujimaju .....
Vďaka chlapi moc za rady. Síce argument ako debil, ale tie fischer sa mi vizuálne viac páčia, tak pôjdem najskôr do nich. Topánky tiež fischer offtrack bc5, nech mi ladia s lyžami. 🤭
ak si si isty, ze ta diera ti nezamrzne nikdy a neupcha sa ladom, nebudes mat problem tam tie pasy vopchat a prestrcit - tak smelo do toho
Dá sa aj zjazdovat. Pred pár rokmi som vytiahol syna na bežky do Ždiaru na Strednicu. Mal asi desat rokov, vedel dobre lyžovat. Najprv sme trocha pobežkovali v stopách na klasiku a potom sme urobili zopár jázd na vlekoch so ,,zjazdovaním,, tamojších lúk. Samozrejme na pomách sme sa vozili zadarmo.
caute, dlhsie sa uz zahravam s myslienkou zaobstarat si bezky, kedze doteraz som v zime iba bikoval .
Nikdy som na lyziach, bezkach nestal, v okoli tu nemame velmi upravene trate, takze by to bolo asi skor na neupravene trasy po okolitych zvazniciach a volneho terenu,ziadna divocina, obcas by som sa mozno dostal aj na upravene trate a do stopy. Vedeli by ste mi nieco odporucit pre uplneho laika a zaciatocnika, co by bolo vhodne? Vyska 185 a vaha +-80. Nechcem do toho na zaciatok vela investovat, nakolko netusim, ci ma to bude bavit. Vdaka za rady
Ak nevies, ci ta to bude bavit, najlepsie je asi pozicat set na celu sezonu (v PO napr do 15.12 je cena 65€, v KE viem o pozicovni ktora dava set za 50€)
vokalvokal , prezisti si či sa v Tvojom okolí nerobia bežecké trate. Ja som tu na Liptove viac než 15-rokov bežkoval na samote a len v stope ktorú som si urobil ja alebo iný podobne postihnutý športovec .
Teraz v posledných cca 7-mich rokoch sa ale začali objavovať urobené stopy, prakticky každá dedina tu okolo mňa má v zime svoje oficiálne stopy na ktorých sa dá pekne pobežkovať. Popravde ja už chodím len na tie robené stopy, pretože trápiť sa kdesi v lese v pol metrových závejoch ma už nebaví...
Ak Ťa baví šport, pohyb....tak si myslím že bežky Ťa budú baviť. Osobne nepoznám jediného človeka ktorý by s bežkovaním skončil lebo ho to prestalo baviť.
Nakoniec aj bezkoval kedze som nasiel lepsie miesto ale nebavilo ma to a nemal som pocit ze si to chcem zas zopakovat. Skor ze fajn stacilo a tu mate lyze a vratte mi bajk. Budem sa tu po tom snehu radsej trapit na nom a budem z toho mat aspon radost.
Bežecké lyžovanie je top. Dlho nič a potom je cyklistika, beh, chôdza, ... Neexistuje väčší zážitok z outdoorovej aeróbnej pohybovej aktivity ako absolvovanie napr. trasy z Bieleho kríža na Pezinskú Babu a späť v bežeckej stope na klasiku pri -2 stupňoch, miernom snežení, v poriadne zasneženom lese dvojkročnou technikou striedavo, jednokročnou technikou odpichom súpaž, dvojkročnou technikou odpichom súpaž, prípadne inde v rovnakom počasí a prostredí skejtom všetkými technikami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak si si isty, ze ta diera ti nezamrzne nikdy a neupcha sa ladom, nebudes mat problem tam tie pasy vopchat a prestrcit - tak smelo do toho
A ešte očíslovaní. Kvoli porote. Aby vedela vybrat najkreatívnejšieho
Nikdy som na lyziach, bezkach nestal, v okoli tu nemame velmi upravene trate, takze by to bolo asi skor na neupravene trasy po okolitych zvazniciach a volneho terenu,ziadna divocina, obcas by som sa mozno dostal aj na upravene trate a do stopy. Vedeli by ste mi nieco odporucit pre uplneho laika a zaciatocnika, co by bolo vhodne? Vyska 185 a vaha +-80. Nechcem do toho na zaciatok vela investovat, nakolko netusim, ci ma to bude bavit. Vdaka za rady
rusi trenuju inak...
jednu rano - tri na obed - jednu (tabletku) večer a poriadne zapit vodou
Teraz v posledných cca 7-mich rokoch sa ale začali objavovať urobené stopy, prakticky každá dedina tu okolo mňa má v zime svoje oficiálne stopy na ktorých sa dá pekne pobežkovať. Popravde ja už chodím len na tie robené stopy, pretože trápiť sa kdesi v lese v pol metrových závejoch ma už nebaví...
Ak Ťa baví šport, pohyb....tak si myslím že bežky Ťa budú baviť. Osobne nepoznám jediného človeka ktorý by s bežkovaním skončil lebo ho to prestalo baviť.