zdravim no tak som sa dal do beziek , chcel by som robit klasiku
lenze ma to zopar zadrhelov ....
nejak este neviem prist na chut tomu spustaniu sa dole kopcom na bezkach , ako to robite vy ludia ? (zopar veci ma napada len chcem poznaz aj vas nazor )
dalsia vec su bezky samotne , mam pocit ze uzsie uz byt nemohli, bo sa mi nohy na nich vyvracaju do stran jak tej modelke na mole hehe ,som z toho dost nasrdeny ....
neviem, daju sa zohnat aj sirsie bezky nez je standard ? som otvoreny konstruktivnym nazorom k otazkam ktore som polozil ... silno prakticke veci ma zaujimaju .....
V sobota a aj v nedeľu som bol na Fačkovskom sedle. Snehu je tan 50cm ,len škoda že okruh o ktorom sa píše na ich stránke nie je vôbec prejdený ani len skútrom.Tak som to šibol po červenej smer Vrícke sedlo. Ale bežkárov bolo habadej
Stav bol taký, že deň predtým to prešiel ratrak a spravil stopu širokú asi 2 metre. V noci ale nasnežilo cca. 15 cm snehu, takže sa bežkovalo v stope ktorú spravili bežkári pred nami. Neviem ako často sa to bude upravovať a či sa bude frézovať stopa na klasiku. Cez víkend tam pôjdeme asi znova, tak nejaké bližšie info podám. Myslím, že ak to bude čerstvo prejdené strojom a nebude moc snežiť tak sa bude dať robiť aj skate.
georgo: ak si chrt, zober hladké, ak si turista zober s protišmykom.
pýtaj lyže na Tvoju hmotnosť, ak budeš chodiť na výlety s 5 kilovým batohom, rátaj do hmotnosti lyžiara aj batoh.
Takže správy z hrebeňa Javorníkov. Dnes sme boli úsek Kasárne - Portáš - Kasárne. Trasa bola v posledných dňoch upravovaná strojom, lenže posledné dni snežilo a riadne fúkalo, tak otvorené úseky boli dosť zafúkané a stopa sa stratila. V lesných úsekoch zratrakované a pekne zjazdné. Dnes hlavne pri návrate v Portáša v úseku Stratenec - Kasárne to bolo dosť drsné, dosť silný vietor a sneženie pri teplote -7°C boli už dosť. Cesta sa stratila pod závejmi snehu, takže to bolo dosť drsné. Ale dali sme si ešte ako bonus Veľký javorník a potom zjazd dolu zjazdovkou na Kasárňať. Tento úsek už skoro vôbec neupravený, ale aspoň sme sa trochu zabavili a zdržali, takže sme nemuseli dlho čakať na zvyšok osadenstva. V lepšom a stabilnejšom počasí budú Javorníky skoro bežkársky raj
Ja si zjazdy užívam Z Malého Javorníka na obe strany to bola zábava Čo sa týka trasy CA - Kasárne - Bumbálka, tak neviem presne v akom to bude stave. V lete to jazdievame na bajkoch, profilovo to je vhodné na bežky. Išli sme akurát úsek Melocik - Kasárne a ten bol vtedy upravený. Snehu ne dostatok, tak si myslím, že to budú priebežne upravovať. Teraz bol problém s vetrom a stopu rýchlo zafúkalo, keď bude stabilnejšie počasie, bude celý hrebeň super na bežkovanie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pýtaj lyže na Tvoju hmotnosť, ak budeš chodiť na výlety s 5 kilovým batohom, rátaj do hmotnosti lyžiara aj batoh.
http://hiking.sk/hk/ar/672/wechsel_semmering_panoramaloipe_ii.html
http://www.loipeninfo.at/default.asp?tt=WELAND_R10
Usek od parkoviska pri Kohutke po Velky Javornik mame na bezkach najazdeny (inak, ako sa vam pacil zjazd z Maleho Javornika smerom na Portas?
Pre mna neprebadany usek je z Cadce po Bumbalku - ten je v akom stave?