zdravim no tak som sa dal do beziek , chcel by som robit klasiku
lenze ma to zopar zadrhelov ....
nejak este neviem prist na chut tomu spustaniu sa dole kopcom na bezkach , ako to robite vy ludia ? (zopar veci ma napada len chcem poznaz aj vas nazor )
dalsia vec su bezky samotne , mam pocit ze uzsie uz byt nemohli, bo sa mi nohy na nich vyvracaju do stran jak tej modelke na mole hehe ,som z toho dost nasrdeny ....
neviem, daju sa zohnat aj sirsie bezky nez je standard ? som otvoreny konstruktivnym nazorom k otazkam ktore som polozil ... silno prakticke veci ma zaujimaju .....
To bol náš vedúci družstva, bol trochu napred aj s bráchom. My sme sa stretli v sedle pod hričovcom, som na teba zazeral ako na zjav lebo som si nevedel zaradiť tvár a potom ma trklo, veď Rožňov pod Radhoštem mtb 2010 aha Katko a potom si kývol. Už ste sa vracali od Kasární.
chlapi na zjazdovkách som bol poloprofík ale na tých úzkych som nestál
trebalo by poradiť
rozmýšlal som kus pobehať po okolí na luke, stopy nie su
dajake BC? co?
mam aj jedny supinove BC, pouzivam ich akurat na preslapavanie stopy, inak su strasne pomale, a su siroke - nezmestia sa do strojovej stopy, ale zas zvladaju v pohode akekolvek stupania, ak sa nechastas prekonavat nejaku prudke stupania postacia aj XT bezky, su ovela univerzalnejsie
supiny ano, ci nie, to je priam filozoficka otazka
dlzka/hmotnost uz nie je az taka urcujuca, nedavno som si kupoval nove bezky (sice som vyberal skate, ale plati to na bezky vseobecne) a kazdy vyrobca uz ma vlastne pomery l/m
ale vseobecne http://www.kstst.sk/pages/lyze/vybava.htm
jak tak kukám tak najhoršie na bežkovaní je asi to voskovanie a drbanie okolo toho
na bike som pripravený za 5 minut a na bežkovanie aby som bral pol dňa dovolenky na prípravu bežiek
To sa zdá len zo začiatku. Teraz prídem na pľac, dám tam poväčšine univerzal modrý, pretrem korkom a na bežnú turistiku to stačí. Keď idem nejakú obyčajnú trasu dám Skivo keď idem niečo sviatočnejšie dám dačo lepšie. Keď náhodou netrafím a podšmykuje dám mäkší keď lepí pretriem parafínom. Sklznicu som už nečistil ani nepamätám. S čím na sklznici na jar skončím s tým na začiatku zimy začínam. Netreba sa toho mazania tak báť, prinajhoršom potrénuješ ruky.
SNS - NNN, najprv si skus topanky a podla toho ktore sadnu (alebo ktore sa viac pacia ) dokup viazanie
inak je to o licenciach Salomon, Atomic.. - SNS, Fischer, Rossignol, Alpina.. - NNN
vypredaje su vsade, len necakaj pridlho, lebo vypredaju tvoje velkosti , stalo sa mi to vlani - napr na roznych eshopoch maju siroku ponuku, ale realne uz tovar nemusia mat, alebo maju iba okrajove velkosti
prebehnem zajtra dajake obchodya uvidím boty kupim asi v obchode a zvyšok z netu
a tie české lyže su čo zač? sporten? blud? šak na začiatok asi v pohode ne
šak možno aj v kamenom šope bude dačo v normalnej cene uvidíme
neviete kde v Košiciach dajaký normálny výber a ceny? ne žeby som bol škrob ale nechcem do toho vela investovať ak má to náhodov prestane baviť
som sice z BB, ale prve co mi udrelo do oci ked som prezeral net http://shop.rossignol.sk/rs/start.jsf?x=1327834630040
sporteny jedny mam, kvalita OK, ved preco by nebola, ved napr fischery a rossignoly sa robia na Ukrajine (a to uz pekne dlho), topanky musis kupit dost drahy model, aby nebol z azie
myslíš že také topánky cca 40-50€ budú naprd?
asi vezmem dajaký sporten lyže ale zase nie je lepšie tie lyže odskušať na váhu?
pri mojích cca 182cm a 86kg budu okolo 190 akurát ne? síce asi to závisí aj od tvrdosti ne?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://*****saweb.google.com/117950725293511896541/CERGOVSKAZIMNAKLASIKA#
trebalo by poradiť
rozmýšlal som kus pobehať po okolí na luke, stopy nie su
dajake BC? co?
XT na take rovinky a kopčeky v pohode v pohode stačí , hej?
výšku mám 182 a váhu cca 86kg tak jaké dlhé cca mi treba?
dlzka/hmotnost uz nie je az taka urcujuca, nedavno som si kupoval nove bezky (sice som vyberal skate, ale plati to na bezky vseobecne) a kazdy vyrobca uz ma vlastne pomery l/m
ale vseobecne http://www.kstst.sk/pages/lyze/vybava.htm
na bike som pripravený za 5 minut a na bežkovanie aby som bral pol dňa dovolenky na prípravu bežiek
voskovanie: http://www.vodak-sport.cz/clanky/nebojte-se-mazani/
http://bezky.net/clanek/61-mazani-bezek-aplikace-tuhych-vosku
http://www.skolabezky.cz/post/mazani-tuhymi-stoupacimi-vosky-29/
za posledne 3zimy (co bezkujem) sa mi nepodarilo namazat 2x, ked je tak okolo 0°C, v tieni kosa, na slnku uz pomaly voda, tak sa vlastna ani namazat neda
To sa zdá len zo začiatku. Teraz prídem na pľac, dám tam poväčšine univerzal modrý, pretrem korkom a na bežnú turistiku to stačí. Keď idem nejakú obyčajnú trasu dám Skivo keď idem niečo sviatočnejšie dám dačo lepšie. Keď náhodou netrafím a podšmykuje dám mäkší keď lepí pretriem parafínom. Sklznicu som už nečistil ani nepamätám. S čím na sklznici na jar skončím s tým na začiatku zimy začínam. Netreba sa toho mazania tak báť, prinajhoršom potrénuješ ruky.
prinajhošom ich drbnem na pôjd
tu maju dajaké výpredaje za par šupov...či smetie je to ?
inak je to o licenciach Salomon, Atomic.. - SNS, Fischer, Rossignol, Alpina.. - NNN
vypredaje su vsade, len necakaj pridlho, lebo vypredaju tvoje velkosti
a tie české lyže su čo zač? sporten? blud? šak na začiatok asi v pohode ne
šak možno aj v kamenom šope bude dačo v normalnej cene uvidíme
neviete kde v Košiciach dajaký normálny výber a ceny? ne žeby som bol škrob ale nechcem do toho vela investovať ak má to náhodov prestane baviť
sporteny jedny mam, kvalita OK, ved preco by nebola, ved napr fischery a rossignoly sa robia na Ukrajine (a to uz pekne dlho), topanky musis kupit dost drahy model, aby nebol z azie
asi vezmem dajaký sporten lyže ale zase nie je lepšie tie lyže odskušať na váhu?
pri mojích cca 182cm a 86kg budu okolo 190 akurát ne? síce asi to závisí aj od tvrdosti ne?