zdravim no tak som sa dal do beziek , chcel by som robit klasiku
lenze ma to zopar zadrhelov ....
nejak este neviem prist na chut tomu spustaniu sa dole kopcom na bezkach , ako to robite vy ludia ? (zopar veci ma napada len chcem poznaz aj vas nazor )
dalsia vec su bezky samotne , mam pocit ze uzsie uz byt nemohli, bo sa mi nohy na nich vyvracaju do stran jak tej modelke na mole hehe ,som z toho dost nasrdeny ....
neviem, daju sa zohnat aj sirsie bezky nez je standard ? som otvoreny konstruktivnym nazorom k otazkam ktore som polozil ... silno prakticke veci ma zaujimaju .....
salutant bráško sa rozprával s rušňovodičom....
vystupovali sme na Dedinkách, vlak išiel ďalej na Červenú Skalu a najbližší vlak čo mal tadiaľ ísť bol zase až tento cestou nazad z Červenej Skaly do Margecian.
Asi by som bol aj tak trochen nervózny
Dnes sa mi zrovna snívalo o vlakoch. Dva som zmeškal a keď už som na nejaký nasadol, tak šiel opačným smerom
zdravim, kto prosim Vas vie poradit - mam bezky s viazanim SNS
budu na to pasovat topanky SPs - firma skol
budu na to pasovat topanky SNS pilot - druhy kolik nebude vyuzity
vdaka za info!
sám jazdím s touto kombináciou - viazanie SNS, topánky SNS pilot (Salomon Pro Combi Pilot) a žiadny problém.
V obchode ma predavač síce ubezpečil, že tá druhá oska zapadne do medzierky na viazaní, ale doma, keď som to skúšal, tak do žiadnej medzierky nezapadne, sadne si na tú vystupujúcu časť viazania, ale keďže je tá oska dosť vpredu, tak sa podrážka máličko prehne a vzadu normálne zapadne do viazania.
V sobotu som skúsil prvé bežkárske preteky na Karlovskej 50ke. Výsledok síce nič moc, ale zážitok pekný. Trate v Karloviciach jedna veľká nádhera. Hodný kus sa šiel priamo cez Karlovice doslova cez dvory a záhrady, miestami aj 6 stôp vedľa seba, organizácia skvelá a účasť 600 štartujúcich (počet obmedzený na tých 600). Budúci rok dám isto repete a hádam už aj s lepším tréningom a rýchlejšími lyžami
dnes na Kojšovke snežilo celý deň. V Zlatej Idke iba ráno, poobede, keď sme sa vracali už dole na parkovisku pršalo.....
testoval som novú výzbroj Hagan X Trace a kámoš mi ukázal okruh ktorý obľubuje....
tu je záznam.
Na back country prechádzky už ani netreba špeciálne bežkárske topánky, stačia hociaké zimné topánky do snehu. Inžinieri z Hagan-u vydumali fičúrku, ktorá sa dá namontovať napríklad aj na staré, prachom zapadnuté zjazdové lyže..... copyrightlh3.googleusercontent.com lh3.googleusercontent.com
Nebezkovali ste niekto na Taloch? Chystam sa na predlzeny vikend do tej oblasti a nasiel som info, ze vraj je tam upravovany 6,5 km okruh na golfovom ihrisku pre klasiku. Len pise sa tam vstup do arealu 11€, tak neviem ci to plati pre bezky, lebo 11€ mi pride za 6,5 km okruh pekne uletene.
Ahojte. Kupil som si nove BC bezky Salomon XADV 69. Len tak zo srandy som s tym skusal na utlacenom snehu na sirokej ceste pod vlekom skating (samozrejme okrem super freeride po lukach nad Ciglom), ale jedna lyza tam a druha sem a uz som lezal. Aj napriek hranam lyze ujeli pri pokuse o skating do stran a na hranach nepodrzali. Tak sa pytam ci mam tupe hrany od vyroby a mam si to dat nabrusit alebo bezky na skating a viazanie su taak odlisne ze akykolvek pokus na inom type beziek dopadne ako mne dopadol, alebo je to len tupymi hranami? Nechcem, to dat zbytocne brusit ak to nema vyznam. Dik za zmysluplne odpovede a rady ).
PS:zjazdovo lyzujem od detstva, pokrocily, na bezkach prvy krat. Na zjazdovych lyziach skating mi ide na 110%, takze viem ako to ma vyzerat.
Pri bezkach zabudni na zjazdovky Aj ked mas BC bezky ( s hranami ) stale je tam bezkarske viazanie tz. volna päta a ta robi to, na co niesi zvyknuty. Skating sa jazdi na bezkach bez hran uplne v pohode, je to len o cviku. Takze si trenuj hlavne odslapavanie, aby si v zjazde v kazdej zatacke nedal kabelu, pretoze ani tocenie ti nepojde tak, ako na zjazdovkach. Vela zabavy prajem
Pri bezkach zabudni na zjazdovky Aj ked mas BC bezky ( s hranami ) stale je tam bezkarske viazanie tz. volna päta a ta robi to, na co niesi zvyknuty. Skating sa jazdi na bezkach bez hran uplne v pohode, je to len o cviku. Takze si trenuj hlavne odslapavanie, aby si v zjazde v kazdej zatacke nedal kabelu, pretoze ani tocenie ti nepojde tak, ako na zjazdovkach. Vela zabavy prajem
Caute, neviete niekto poradit, aký vosk na sneh, ktorý je teraz v M. Karpatoch? Skúsal som zn. Skivo modrý aj cervený, ale podklzovalo to stále, tak som to otocil.
Klister modrý (Skivo) som skúsal, ale nepomohlo. Inak sneh bol tazsí, nie vsak mokrý, padali vacsie zlepené vlocky, ale stopa bola uz prejdená. Teplota 0 az + 1°C.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vystupovali sme na Dedinkách, vlak išiel ďalej na Červenú Skalu a najbližší vlak čo mal tadiaľ ísť bol zase až tento cestou nazad z Červenej Skaly do Margecian.
Asi by som bol aj tak trochen nervózny
Dnes sa mi zrovna snívalo o vlakoch. Dva som zmeškal a keď už som na nejaký nasadol, tak šiel opačným smerom
budu na to pasovat topanky SPs - firma skol
budu na to pasovat topanky SNS pilot - druhy kolik nebude vyuzity
vdaka za info!
sám jazdím s touto kombináciou - viazanie SNS, topánky SNS pilot (Salomon Pro Combi Pilot) a žiadny problém.
V obchode ma predavač síce ubezpečil, že tá druhá oska zapadne do medzierky na viazaní, ale doma, keď som to skúšal, tak do žiadnej medzierky nezapadne, sadne si na tú vystupujúcu časť viazania, ale keďže je tá oska dosť vpredu, tak sa podrážka máličko prehne a vzadu normálne zapadne do viazania.
testoval som novú výzbroj Hagan X Trace a kámoš mi ukázal okruh ktorý obľubuje....
tu je záznam.
niektoré brezy to neustáli
Na back country prechádzky už ani netreba špeciálne bežkárske topánky, stačia hociaké zimné topánky do snehu. Inžinieri z Hagan-u vydumali fičúrku, ktorá sa dá namontovať napríklad aj na staré, prachom zapadnuté zjazdové lyže.....
nastúpali sme 899m
ešte záznam
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1cppkpKu-CA
PS:zjazdovo lyzujem od detstva, pokrocily, na bezkach prvy krat. Na zjazdovych lyziach skating mi ide na 110%, takze viem ako to ma vyzerat.
Dik za nakopnutie s tym odslapavanim.