zdravim no tak som sa dal do beziek , chcel by som robit klasiku
lenze ma to zopar zadrhelov ....
nejak este neviem prist na chut tomu spustaniu sa dole kopcom na bezkach , ako to robite vy ludia ? (zopar veci ma napada len chcem poznaz aj vas nazor )
dalsia vec su bezky samotne , mam pocit ze uzsie uz byt nemohli, bo sa mi nohy na nich vyvracaju do stran jak tej modelke na mole hehe ,som z toho dost nasrdeny ....
neviem, daju sa zohnat aj sirsie bezky nez je standard ? som otvoreny konstruktivnym nazorom k otazkam ktore som polozil ... silno prakticke veci ma zaujimaju .....
nazdar ja som mal tiez dilemu ake mam kupit a nakoniec som sa rozhodol pre Sporten forester_ back country rozmery su 60-50-55 a som spokojny:) v stope paradne a vo volnom terene tiez:) jedine co by som zmenil teraz by som kupoval bezky bez supin na zamrznutom snehu to moc nedrzi...
Andrej prehnút sa samozrejme musia, otázka je skor, ze kolko sa majú prehnút. Tie moje sa prehýbajú tak, ze v snehu si otlacia vanu a v svahu sa po nej sklznu do zadu.
Patoo más verziu s ci bez supín?
Supinaté chcem v podstate kvoli tomu, ze ako iní písali, tak okolo 0°C sa tazko maze a mám pocit, ze tuná v M.Karpatoch je velmi casto práve okolo 0°C.
ja mam dvoje bezky:
1.atomic motion tx 4 bez supin, sirka 46mm,dl.193cm to su rychle bestie. uz ich moc nepouzivam, dobre su na rovinu, dole kopcom je to moc rychle
2.salomon contragrip so supinami sirka 52mm, tie pouzivam v Karpatoch
su pomalsie ako tie bestie , ale do stopy su dostatocne rychle a bezpecnejsie
sirka 59mm je podla mna do stopy vela
inak tie atomici by som predala, keby niekto chcel, su vo velmi dobrom stave, malo som na nich jazdila, pre mna su prilis rychle
samozrejme ze ano, ked bezky tak vsetko co k tomu co patri v rade Back Country... ty musis byt riadna milovnicka bezkovania ked takto dve vystroje ty mas:)
no prave poskulujem po BC,len chcem si nechat aj tie supinace a mat teda len jedny boty NNN a viazanie NNN roteffela
nejak ma to v poslednej dobe viac bavi ako turistika, a preslapavanie novych stp
ja ich mam sice od zaciatku decembra ale super som rad ze som investoval set ma vysiel nieco pod 300 eur a este kolko snehu napadlo tuto zimu tak lietam kade tade_:)) hej ja mam tiez viazko roteffela NNN boty OFFTRACK 3 cize isto odporucam ist do toho:)
ee ale chcel som toto viazanie ale ked som nasiel v jednom sope bezky viazko a topanky som nenasiel a zasa opacne nakoniec som nasiel cely set a celkom slusny
aha takze to viazanie mam aj ja je to T3 turisticke,cize v podstate nie je specialne BC. Teda myslim,ze mozem skombinovat BC lyze, T3 viazanie, a nejake vyssie boty ( tie moje aj tak dosluhuju)
recenzie malo celkom dobre aj na BC bezkach a zasa netreba vo vsetkom najvysiu triedu kupovat:)) ked sa tomu clovek venuje len rekreacne:) ale boty isto cosi vyssie to pomoze ked je hlboky sneh.....
Od budúcej zimy by som sa už aj ja rád začlenil medzi bežkárov, tento rok mi financie nedovolili investovať do výbavy. Ten stacionár mi v zime fakt nestačí, oveľa radšej by som športoval takto v prírode V pivnici som dnes našiel po ujovi jeho bežky cca 10rokov staré, ale vyzerali byť celkom fajn, len čo by mi chýbalo, sú boty. S niekym sa poradím či sa budú dať zohnať do toho boty lebo by som chcel chcel vyskúšať ešte túto zimu aspoň na nich skúsiť prejsť nejaké prvé metre
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Patoo más verziu s ci bez supín?
Supinaté chcem v podstate kvoli tomu, ze ako iní písali, tak okolo 0°C sa tazko maze a mám pocit, ze tuná v M.Karpatoch je velmi casto práve okolo 0°C.
ja mam dvoje bezky:
1.atomic motion tx 4 bez supin, sirka 46mm,dl.193cm to su rychle bestie. uz ich moc nepouzivam, dobre su na rovinu, dole kopcom je to moc rychle
2.salomon contragrip so supinami sirka 52mm, tie pouzivam v Karpatoch
su pomalsie ako tie bestie
sirka 59mm je podla mna do stopy vela
inak tie atomici by som predala, keby niekto chcel, su vo velmi dobrom stave, malo som na nich jazdila, pre mna su prilis rychle
nejak ma to v poslednej dobe viac bavi ako turistika, a preslapavanie novych stp
http://www.lukasport.sk/sk/detail/viazanie-na-bezky-rottefella-nnn-bc-backcountry-manual
http://www.eski.sk/bezecke-sety/sporten/bezky-forester-mge-viazanie-nnn-t3-topanky-offtrack-3-palice-cross-country-11846.html
viazanie je taketo ? http://www.sportove-potreby.sk/NN-75-mm-kovove---Viazanie-bezecke--.aspx