zdravim no tak som sa dal do beziek , chcel by som robit klasiku
lenze ma to zopar zadrhelov ....
nejak este neviem prist na chut tomu spustaniu sa dole kopcom na bezkach , ako to robite vy ludia ? (zopar veci ma napada len chcem poznaz aj vas nazor )
dalsia vec su bezky samotne , mam pocit ze uzsie uz byt nemohli, bo sa mi nohy na nich vyvracaju do stran jak tej modelke na mole hehe ,som z toho dost nasrdeny ....
neviem, daju sa zohnat aj sirsie bezky nez je standard ? som otvoreny konstruktivnym nazorom k otazkam ktore som polozil ... silno prakticke veci ma zaujimaju .....
Kôprová je bežkofilná, dá sa ísť už aj po lavičke cez Belú na lyžiach.
Stopa bola od soboty prešľapaná Po Kmeťov Vodopád, potiahli sme ju pod Temné Smrečiny.
Nebol pod Grúnikom zákaz vstupu, len označenie lavínový terén, zapni lavínový vyhľadávač a taká zaujímavá formulka, že ak si uvedomujete hroziace riziko, môžete pokračovať.
A na rázcestí pod Hlinskou nebezpečie pádu stromov, vstup na vlastné riziko.
Ja som bol v tom, že len Závory sú v zime uzavreté.
Skalka, Cabanka, Tabla, Flochová, Pramene, Cabanka, Skalka
snehu bolo dost ale same ihlicie, napadane šišky, nalamane konare a v lese pod stromami ľadovy korpus
19.12.2021
Ono sa cez víkend ukáže, aký tam bude Václavák... Lebo dnes ráno už o siedmej nás tam bolo zo 15... Ale to sa samozrejme ešte dalo, nakoľko turisti ešte spinkali (a -8°, br)... Ale cez víkend otvárajú až o deviatej, tak sa obávam, že budú zápchy... Každopádne je to ale v bližšom okolí jediný fľak, kde sa dá ako tak pošmýkať, tak treba byť happy...
Kordicka zvaznica je v super stave.
Klasikou sa dá cez Tablu po Skalku.
Foto z utorka, prvá je stúpanie na Tablu, druhá od Tably po Kordicke - na tom kuse je to slabšie, ale potom zas pohoda. Samotná zvaznica aj so stopou, aj keď už dosť vyjazdenou, na skate na 1-
U mojej sa na začiatok osvedčili šupiny, dá sa s nimi aj bez techniky (vlastne taká chôdza z bezkami na nohách), ale hlavne ocenila pomalší zjazd.
Skiny som skúšal na testovaní peltonen. Mne to fungovalo, baba vedľa v stope sa trápila, asi aj na to treba trochu vedieť odraz.
Deti ma so supinami poslali do... Používajú radšej wax. Ale tak už nie sú najmenší.
Tie z dekacu som neskúšal, pozeral som ich. Aj skiny sú rôzne - veľkosť samotnej plochy.
Testoval som sportovejsie modely. Aj tak som skončil u nanogrip. Ale nebál by som sa ani skinu.
Ja teda nebežkujem, ale chcem aby chodila aspoň žena s dcérou 7r
Keď sa rozbežkujú tak ich vezmem na Ťatliačku. Nechcem do toho na začiatku dávať veľa penazí. V bazáre som pozeral detské bežky a nie je to o moc lacnejšie ako nové.
Tu sa dá bežkovať v každej dedine, doline, hrebeni.
Aká je šírka upravenej stopy? Tie z dekáču majú 5cm šírku. Ale to asi bude v pohode
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Stopa bola od soboty prešľapaná Po Kmeťov Vodopád, potiahli sme ju pod Temné Smrečiny.
A na rázcestí pod Hlinskou nebezpečie pádu stromov, vstup na vlastné riziko.
Ja som bol v tom, že len Závory sú v zime uzavreté.
snehu bolo dost ale same ihlicie, napadane šišky, nalamane konare a v lese pod stromami ľadovy korpus
19.12.2021
Klasikou sa dá cez Tablu po Skalku.
Foto z utorka, prvá je stúpanie na Tablu, druhá od Tably po Kordicke - na tom kuse je to slabšie, ale potom zas pohoda. Samotná zvaznica aj so stopou, aj keď už dosť vyjazdenou, na skate na 1-
detské:
https://www.decathlon.sk/detske-bezky-xc-s-150-skincn-id_8558427.html
pre ženu:
https://www.decathlon.sk/bezky-xc-s-classic-150-s-pasmi-id_8558420.html
Díky
Skiny som skúšal na testovaní peltonen. Mne to fungovalo, baba vedľa v stope sa trápila, asi aj na to treba trochu vedieť odraz.
Deti ma so supinami poslali do... Používajú radšej wax. Ale tak už nie sú najmenší.
Testoval som sportovejsie modely. Aj tak som skončil u nanogrip. Ale nebál by som sa ani skinu.
Keď sa rozbežkujú tak ich vezmem na Ťatliačku. Nechcem do toho na začiatku dávať veľa penazí. V bazáre som pozeral detské bežky a nie je to o moc lacnejšie ako nové.
Tu sa dá bežkovať v každej dedine, doline, hrebeni.
Aká je šírka upravenej stopy? Tie z dekáču majú 5cm šírku. Ale to asi bude v pohode