Ja len pre pásikovaniachtivých zakladám témičku určenú na aktuality z terénu.
Takže hore je na kašu snehu. V 1500 mnm cca 60-70 cm. Trávnaté lúky sa dajú v pohode. V lese by to šlo po zvážnici do 900 mnm bez škrtnutia o šutre. Takto to je v okolí Podbanského. Skoro sme plakali, že nemáme lyžky.
Viem že dva spišácke tábory sa ťažko ladia. Ja len qôli tej lyžovačke. Nebolo by vhodnejšie tie lyžiarské zábery fuknúť do témy skialp podmienky? A doplniť k nim eventuálne nejaké info aký bol sneh. Peknú jarnú lyžovačku prajem.
Piso, tve prani je mi rozkazem
Fotky z vikendu 20-21/03/2010 na Strbskom plese. Vyslap cez Predne solisko k Soliskovemu hrbu, zjazd zlabom s pod Soliskoveho hrbu pod Vodopoad skok a spat Mlynickou dolinou. Super pocasicko, paradny vikend ako na objednavku.
Podmienky vo Vysokych Tatrach su dost obmedzene. Je dost malo snehu a aj to malo noveho je na nestabilnom podklade a pri oteplovani v priebehu dna je to dost rizikove. Zlab co sme zlyzovali my bol prevereny sondou ludi z HS, trochu krutili nosmi ale pretek co sa tam konal nakoniec pustili. Zlab zlyzovalo 50 pretekarov (ja s chapmi z HS sme sli posledny tak sme zlyzovali uz len tvrdnucu oraninu co po nich ostala
V Niskych Tatrach a vo Fatrach su podmienky urcite ovela lepsie, no dva vykendy a tri mrtvoly vo Fatrach hovoria jasne. Bachaaaa!
Fotecky su tu: sukromne-akcie-vyjazdy-treningy/ski-bike-slovensky-raj-t22793.html