SKIALP
Podla mna v tejto teme neexistuje pojem "moc". Je to atributivne - budto mas funkcny, presny, spolahlivy a dobre ovladajuci sa pristroj alebo nemas nic, resp. zariadenie nepresne ci nespolahlive s ktorym nikoho nenajdes alebo nenajdu teba, resp. neskoro. To je aspon (nielen) moj pohlad na vec. Tiez som zasa nehladal pristroj, ktory musi mat baro vyskomer a podobne ale na to co je urceny musi byt ako som pisal vyssie.
Ešte čo sa týka veľkosti - minule sme na Zbojničke bufetovali, tak sa dalo dobre porovnať veľkosti medzi značkami (povaľovali sa po stole, lavici alebo nosili na spodnom prádle). Tie rozdiely sú zanedbateľné!
Mám ten DSP Pro. Oproti Sport má nejaké zbytočné fičúrie navyše a lepšiu výdrž. Určite stačí Sport. Ja som mal Pro za super cenu, inak by som bral Sport. Nepáči sa mi na ňom, že je relatívne dosť veľký. Asi by radšej zobral niečo, čo sa pohodlnejšie nosí. Z hľadiska funkcionality je však DSP Pro v top 3 laviňákov spolu s Mammutom a Arvou.
mam Pieps DSP a spoko. velmi dobre vychadzaju v testoch Mammut ale vsak nastuduj si testy co robili napr. ceski horskaci - detailne a velmi rozumne vysvetlene
napr. pred x-rokmi co vysiel nejaky mini Pieps 2 antenovy - no blbost za ktoru skoda dat asi aj kliknutie na recenziu a nieto to este kupit
zvykne od toho zalezat zivot - takze asi tak
Ten micro ma divne zapinanie. Kup si nejaky jednoduchy. Neurobis chybu so ziadnym modernym 3 antenovym.
Arva Neo, Mammut Barrywox, Pieps Sport.
viac fotiek a trasa: https://www.zonerama.com/6s8p/Album/2575579
po chatu super prášok, vyššie už ubité od vetra s vankúšmi...
kúsok nad chatou sme to otočili, v tom vetre sa nedalo fungovať...pocitovka okolo -35st....
dolu hneď od chaty dole bukovým lesom až k potoku, nižšie by to chcelo ešte 30cm nech sa neškrka....
spodná rúbaň zlyžovaná, ale ešte to chytali.. my sme to obišli radšej lesom...
bude treba repete, keď sa oteplí aspon o 15st
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20