Ja len pre pásikovaniachtivých zakladám témičku určenú na aktuality z terénu.
Takže hore je na kašu snehu. V 1500 mnm cca 60-70 cm. Trávnaté lúky sa dajú v pohode. V lese by to šlo po zvážnici do 900 mnm bez škrtnutia o šutre. Takto to je v okolí Podbanského. Skoro sme plakali, že nemáme lyžky.
kedy si bol hore? my sme šli dole o 10:40 a hufy pasakov vo velkých skupinách ale na kamenke len 5 ludí.. krasny klud
Zo Srdiecka som startoval 8:30 cca 9:30 som bol na Kamienke. Hore som pockal sparinga co si zabudol skrlety a vracal sa z parkoviska do BR no a potom sme sa prehupli dole a s5. Pasakov hodne no co uz ked inde sa neda
info z piatka
No ja neviem... bunda tyrkysovo modrá a na sebe kordurove gate no dost na tesno tak mozno som posobil ako v elastakach ( hold som pribral
dole pod oknom na písanie je prehladávať, tam nájdeš svoju foto prípadne aj viac ideálne do 500kb a odošleš príspevok
dole pod oknom na písanie je prehladávať, tam nájdeš svoju foto prípadne aj viac ideálne do 500kb a odošleš príspevok
Tak to som nebol ja ... mne dali pivo hned pri bare a k stolu som sa neprepracoval ...sedel som na lavicke pri vstupnych dverach. Vdaka za radu uz som si to vsimol
1h22/850vm/7km
A radsej nosit lyze po doline ako sa tlacit na tom preplnenom Chopku na zjazdovke