Ja len pre pásikovaniachtivých zakladám témičku určenú na aktuality z terénu.
Takže hore je na kašu snehu. V 1500 mnm cca 60-70 cm. Trávnaté lúky sa dajú v pohode. V lese by to šlo po zvážnici do 900 mnm bez škrtnutia o šutre. Takto to je v okolí Podbanského. Skoro sme plakali, že nemáme lyžky.
Ja som si dnes dal len dva krat Holu a veru prsty na rukach mi pri prvom zjazde tiez pekne mrzli.
ja som dnes niesol Adelu na kubínsku chatu a poobede som odpanil lavínovku nad chatou.. chodníček je už pekne vyšlapaný, ale prvý som to dal aj dolu. občas sa to prepadlo v čučoriedke, ale večšinou lyžba po vrchu v prášku
bez kamena, na chatu sa dá v pohode po ceste dolu je to už veeelmi opatrno
Ráno 10h -14, na slniečku hore -2
Nedalo sa odolať krásnym výhladom, motkal by som sa celý deň
.Pripadlo hore 15cm prášku, tak bola lavínovka luxusná
29.12. sme boli skusit na Derese ci sa nebude dat daky zlab. Ale este stale slabota, trcia sutre tak by to bolo o hubu. Vybehli sme si teda skalnym rebrom na Chopok a po zjazdovke s davom. Ze bola mega kosa a prd vidiet nemusim hovorit
Tym som ukoncil peknu seriu turistiky a skialpu a za 6 dni som bol v MF, VF, Nizkych aj Rohacoch a nastupal 8547m. Skoda ze som nebol vo VT ale ked tam nie je snehu
Dnes ráno ma kubínke -15, do 30cm nového snehu pod ním ladová kôrka, lavínovka ale v luxusnom prašane po kolená
Dnes ráno ma kubínke -15, do 30cm nového snehu pod ním ladová kôrka, lavínovka ale v luxusnom prašane po kolená
Na vrchu cca 60-70cm snehu podla lyže... lyžba bola fantastická
Bol by som tam aj celý deň, len o 12tej bolo treba pre dceru do školky...
2h20/8km/952vm... aj s fotením a lepením pásov..