Výbava pre outdoor - čo sa môže hodiť

Či už sa venujete horolezectvu, bicyklu, alebo si občas radi dáte turistickú prechádzku, vždy potrebujete mať so sebou dobrú výbavu, ktorá nesklame.

Force Glow-2 1000L


Malé svetlo s neuveriteľnou svietivosťou až 1000 lúmenov. Uchytávanie na riadidlá zabezpečujú dve gumové pútka. Ponúka dva režimy svietenia. Vysoký jas, kedy svieti na 100 percent a nízky jas, kedy svetlo využívate na 30 percent. Výdrž batérie sú 3 hodiny vo vysokom režime svietenia a 10 hodín v nízkom. V balení nájdete aj držiak na hlavu či úchyt na helmu. Svetlo je vyrobené z hliníka a spolu s baterkou má hmotnosť 320 gramov. Cena sa pohybuje okolo 46 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

X-BIONIC® Hunt Energizer 4.0


"High-tech" tričko od X-BIONIC®, ktoré je vhodné na športy, keď sa chodíte občas odreagovať do prírody bez biku. Ponúka špeciálne pletené priadze, ktoré vytvárajú veľmi hustý materiál. X-BIONIC® vsadil pri výrobe na viaceré inovatívne technológie. Môžeme spomenúť vnútorné vetracie kanáliky, ktoré sa starajú o účinnú termoreguláciu, či systém AirDuct ShoulderPads, ktorý ochráni plecia pred trením od batohu. Cena sa pohybuje okolo 95 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Kayland Cross Ground Gtx


Zvršok topánok od značky Kayland je z prírodnej kože a podrážka s hrúbkou 3 cm je prispôsobená pre mokré a klzké povrchy. Že prejdete bez problémov aj takýmito podmienkami, zabepečuje technológia Vibram® Mulaz Evo. Členkové prevedenie poskytuje ešte väčšiu oporu. Disponujú membránou Gore-tex®, čím sú nepremokavé a zároveň priedušné. Pohodlie zaručí mikroporézna medzipodrážka so schopnosťou tlmiť nárazy. Cena sa pohybuje okolo 240 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Karpos Schiara


Nohavice určené pre outdoorové aktivity. Boli vyvinuté v spolupráci s profesionálnymi horskými vodcami a horolezcami. Vďaka tomu poskytujú dokonalú ochranu v nepriaznivom počasí. Majú štyri praktické vrecká na zips, bočné ventilačné zipsy a niekoľko pásikov na suchý zips, ktoré môžete použiť podľa aktuálnej potreby. Nohavice sú s odnímateľnými trakmi. Vnútorná strana nohavíc má ochrannú časť pred poškodením mačkami. Cena sa pohybuje okolo 240 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

OTE proteínová tyčinka


Na outdoorové aktivity sa hodí aj poriadna zásoba energie. Proteíny sú dôležité po cvičení či inom športovom výkone, aby telo obnovilo svalstvo. Tyčinka má hmotnosť 63 gramov a z toho je až 20 gramov kvalitných bielkovín. V ponuke je v príchuti horká čokoláda - pomaranč resp. cookies a smotana. Je vhodná aj pre vegetariánov, obsahuje menej ako 2g cukru, je prírodne sladená a dochutená. Cena sa pohybuje okolo 3 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Amplifi Hipster OutRun


Praktická ľadvinka s rezervoárom na vodu. Využijete ju nielen počas behu, ale aj pri akejkoľvek outdoorovej aktivite, keď nepotrebujete so sebou brať veľa vecí. Nemusíte sa obávať, že sa pod ňou budete neprimerane potiť, pretože systém Racelite AIRFLOW zabezpečuje dobré odvetrávanie vlhkosti. Nakoniec len pripomíname, že objem rezervoáru je 1,5 litra a celkový objem ľadvinky až 4 litre. Cena sa pohybuje okolo 110 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Polaris AM Summit


Počas pobytu vonku za každého počasia potrebujete poriadnu bundu. Dva a pol vrstvová bunda Summit splní všetky vaše očakávania. Je vodovzdorná a zároveň dostatočne priedušná. Zadný diel je predĺžený, aby vám ochránila spodnú časť chrbta. Kapucňa je odnímateľná, takže záleží len na vás, čo preferujete. Na pleciach má protišmykový povlak, ktorý zároveň chráni pred nadmerným opotrebovaním od ruksaku. Cena sa pohybuje okolo 130 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Knog Bilby


Čelovka s moderným dizajnom, ktorá bude vaším spoločníkom pri akejkoľvek športovej aktivite. Svietivosť má 400 lúmenov a výdrž batérie je až 5 hodín. Ponúka šesť základných režimov, ktoré však vďaka aplikácii môžu byť modifikované a rozšírené až na osem. Nabíjanie je prostredníctvom USB a doba nabitia je 4 hodiny. Uchytenie je možné vďaka nastaviteľnému silikónovému popruhu s možnosťou aretácie. Nechýba vodovzdorná úprava. Cena sa pohybuje okolo 50 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

CTM Wrap


Multifunkčná šatka vo forme tunela je skvelým spoločníkom nielen na bicykel. Využijete ju skutočne všade a má niekoľkonásobné použitie, či už ako šatka na krk, čiapka, potítko na ruku či rúško na tvár počas chladných dní. Vyrobená je z rýchloschnúceho recyklovaného polyesteru. Je bezšvová, vďaka čomu si dlho zachováva svoju elasticitu. Má moderný dizajn vo farbe graphite neon, a tak bude dobrým doplnkom k vášmu oblečeniu. Cena sa pohybuje okolo 10 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Vianočné darčeky vhodné pre outdoor PR článok

Vianočné darčeky vhodné pre outdoor

Ak cez zimu meníte bicyklovanie za turistiku, alebo iné zimné športy, máme pre vás pár tipov v rámci outdooru.
Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
Výbava na jarný skialp - uži si firn PR článok

Výbava na jarný skialp - uži si firn

Na nížinách už pomaly vybieha zo zeme medvedí cesnak, no vo vysokohorských sedlách to stále žije lyžbou. Vyskúšaj si aj ty jarný firn s novou výbavou.
keyboard_arrow_up