Hrebeň Malej Fatry za 1 deň -  spúšťame nový kanál MTHIKER

Nie, neocitli ste sa na inej stránke a ani sme sa nezačali nudiť . Túto myšlienku sme mali v hlave už dlhšie a prišiel čas ju posunúť od „teórie“ k praxi.

Outdoor a cyklistika zdieľajú množstvo spoločného ale tým hlavným je samozrejme pohyb v prírode, od čoho sa odvíja všetko ostatné. Samozrejme s cyklistikou nekončíme, rovnako neznižujeme kvalitu na úkor niečoho iného. Aj z vašich reakcií je jasné, že radšej robiť menej a kvalitne, ako naopak a podľa tohto hesla ideme ďalej. Ale v poslednom čase ste tu mali z mojej strany úvah viac než dosť a radšej sme si pre vás pripravili úvodné video. Tam sa dozviete, aký je náš cieľ a čo môžete od tohto obsahu očakávať. Nechceli sme robiť len „klasiku“ vo forme nejakého predstavenia a rovno sa pozrieme aj pekne do hôr. Veď s bicyklom by sme vás na hrebeň našej „domácej“ Malej Fatry vziať nemohli...


Pustiť sa do outdooru nie je z našej strany výstrel do tmy, ako si možno myslíte . Ak poviem za seba, venujem sa mu už skutočne dlho, najmä mimo sezóny. Predsa len ak chcete chodiť potom po pretekoch a pod, treba si už vybrať, no práve vďaka týmto rôznym aktivitám sa človek vie udržať v dobrej kondícii a rovnako si v každom ročnom období niečo nájde. Ale hlavne vidí oveľa viac a dostane sa na úplne iné miesta.


Rovnako máte oveľa viac možností, ako vziať rodinu a blízkych do prírody – veď k takému výletu na peši netreba nič špeciálne a určite je to ľahšie „zmenežovať“ ako výlet na bicykloch. Aj keď samozrejme vždy záleží na okolnostiach, myslím, že chápete, čo mám na mysli. Navyše sa otvárajú široké možnosti, veď už neraz si hovorím, koľko krásnych miest u nás máme. Napríklad jednotlivé pohoria a národné parky, kam sa s bikom už nemôže a mnoho ďalších. Keď si len pomyslím, kde všade som ešte nebol a podobný obsah bude skvelá motivácia konečne vyraziť. Myslím, že nielen pre mňa...


Ako hovorím vo videu, nemusíte sa báť, že by som obsah robil len ja . Takmer každý v našom tíme sa venuje aj ďalším aktivitám a býva niekde inde. Navyše poznáme aj množstvo zaujímavých ľudí a nikto nevraví, že sa postupne neobjaví v obsahu aj ďalšia tvár. Veľmi často to vyplynie z nejakej situácie a aj náhody.

Rovnako netvrdím, že teraz ideme chŕliť jedno video alebo jeden článok za druhým. Nikam sa neponáhľame a ako som spomínal vyššie, chceme prinášať kvalitný obsah – nielen taký, aby nutne bol. Tento projekt je dlhodobý a samozrejme ako vždy sa budeme učiť na vlastných chybách a za pochodu. Podobne ako pri našom cyklistickom formáte sa budeme snažiť priniesť aj pekné fotky, alebo dodať trochu potrebnej motivácie formou sociálnych sietí ako je napríklad Instagram MTHIKER.


Možno ste si všimli, že už vo videách toľko „neškemráme“ o priazeň a vieme, že naša práca si ľudí nájde. Ale teraz v začiatku si ešte dovolím poprosiť, že ak máte o daný obsah záujem a veríte, že ho dokážeme robiť na úrovni, najmenšie, čo môžete spraviť, je podporiť nás práve odberom.

Verím, že tento obsah vám na stránkach MTBIKER vadiť nebude. Predsa len, nie je to vyskakovacia reklama a klikať tam nasilu nemusíte. Pre nás je to výzva a sami sme zvedaví, ako si poradíme. V prvom rade sa treba dostať zo „sviatkového“ režimu a rozbehnúť. Nechajme teda rok 2020 pomaly za nami a vidíme sa v 2021. Či už na biku, na peši, alebo konečne na lyžiach, ak padne sneh...
report_problem Našiel si v texte chybu?
Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Nezabudnuteľný roadtrip po Rumunsku

Nezabudnuteľný roadtrip po Rumunsku

S Multivanom sme sa vybrali preskúmať, aké poklady v sebe ukrývajú Rumunské Karpaty.
Dolomity – 5 tipov na výlety

Dolomity – 5 tipov na výlety

Ferraty, turistika a trailový beh v nádhernom prostredí talianskych veľhôr. Čo si pre nás pripravili Dolomity tento rok?
Vysoké Tatry – Bielovodská a Javorová dolina na jeden záťah

Vysoké Tatry – Bielovodská a Javorová dolina na jeden záťah

Beh cez 2 tatranské doliny, výstup na 1 štít, prechod cez 4 sedlá a nádherný deň vo Vysokých Tatrách.
keyboard_arrow_up