MTBIKER shop: rozbehnutá Bratislava a odmeny za Gerlaching

Vďaka takýmto pravidelným prehľadom vám neuniknú tie najzaujímavejšie videá, články a príspevky a dozviete sa novinky z predajne, shopu a našich akcií.

Čo poviete na tohtoročné babie leto? Jednoducho paráda. Za posledné roky asi najlepšia jeseň na jazdenie vonku. A vôbec, jeseň je celkovo veľmi príjemné obdobie v sezóne cyklistu. Väčšinou už je po pretekoch a maratónoch, nohy ešte stále pekne šliapu po celej sezóne, je čas na pohodové vozenie sa a užívanie si.

Dobre to vyšlo aj s dostupnosťou predajní, celú dobu ste mohli dobehnúť do Hrádku alebo Bratislavy aj osobne, ešte pamätáme aj oveľa obmedzenejší režim. To nám hralo do karát aj v showroome v Bratislave, kde je predajňa otvorené len pár mesiacov, mali sme príležitosť na doťahovanie vecí, aby ste boli spokojní. S tým, čo sa tam dialo, môžeme tento prehľad začať.


MTBIKER Bratislava už naplno

V hlavnom meste vznikol priestor, kde okrem služieb ako je servis a Bikefitting vznikol priestor pre pohodlnejšie objednávanie z eshopu. Všetko je detailne rozpísané na webe, hlavná výhoda je to, že pri objednávke tovaru, ktorý je skladom, môžete mať vec v Bratislave ešte v ten deň. Ak nesedí napr. veľkosť, netreba veci posielať do Hrádku, ale stačí skočiť do showroomu, k dispozícii je aj základná ponuka spotrebného tovaru a na ukážku chuťovky v podobe top bicyklov a príslušenstva.


Parkovanie v Bratislave

Pár týždňov je už možné využívať aj parkovanie v podzemných garážach, buď priamo v budove Pradiarne, alebo v novootvorenom NC Nivy. Lepšie raz vidieť, ako X krát, počuť, Tomáš spravil video návod.


Wahoo kútik

Čo je viacej aktuálne v tejto časti sezóny, ako príprava na zimné trenažérovanie. Kým je ešte vonku relatívne pekne, tak je dobré premyslieť, aký typ trenažéra si zaobstarať, ak je možnosť, dobré je si chod a hlučnosť vyskúšať osobne. Značka Wahoo patrí k svetovej špičke, v Bratislave je možnosť si ich trenažér vyskúšať priamo s aplikáciou Zwift. Keď sa definitívne počasie pokazí a všetci, čo zvažujú trenažér, sa „zobudia", ponuka sa zmenší a čas dodania naopak.


MTBIKER a Isadore

Slovenských značiek nie je veľké množstvo a tak sa tešíme, keď sa nejakej darí, robí kvalitné produkty a ešte je z nášho športového sveta. Oblečenie Isadore netreba nikomu predstavovať, na kvalitu zamerané kúsky bratov Velitsovcov, ktoré sa priamo na Slovensku aj vyrábajú, určite poznáte. My sme sa potešili, keď sme zistili, že budeme s novou predajňou Isadore v Bratislave susedia, že nás bude spájať spoločná adresa krásne zrekonštruovanej budovy Pradiareň 1900. Aj keď priamo oblečenie Isadore na eshope nemáme, nič nám nebránilo začať s organizáciou spoločných podujatí, či už servisného seminára s našimi technikmi, alebo prvej jazdy pre začiatočníkov. Zo spoločnej adresy chceme spraviť príjemné miesto pre komunitu, tešíme sa na ďalšie podujatie, reč bude o správnom posede.


Merč

V dobrých správach pokračujeme, rozšírili sme ponuku produktov MTBIKER, dnes populárny tzv. merč. Najchutnejšia vec z celej ponuky bude naša káva, nechávame si ju pražiť v lokálnej pražiarni, v ponuke je hneď niekoľko príchutí.


Medzi novinky patrí bufka, MTBIKER šatky sú v troch farbách, idú Sviatky, takýto univerzálne použiteľný darček poteší každého. A ak by bol obdarovávaný extra náročný, tak nech si vyberie sám, čo chce, dať mu môžete darčekový poukaz.


Naj videá a príspevky

Pozrime sa, čo sa vám na sociálnych sieťach MTBIKER páčilo najviac, ako vždy ide prvý YouTube. Imro má najazdené tisícky kilometrov a keď natočí video, kde radí pri výbere komponentov, je na počte zhliadnutí vidieť, že mu dôverujete. Najpozeranejšie video na YouTube kanáli MTBIKER shop pojednáva o výbere MTB plášťov.


Kanál MTBIKER elektrobicykle po úspechu videa, kde sme vymenovali veci, čo nerobiť s ebikom, najviac ožil, keď sme hovorili o nedokonalosti dnešných elektrických bicyklov. Čo z toho vyplýva?


Že má kanál MTHIKER potenciál, sme pred rokom tušili, že počtami videní predbehne aj cyklistické videá, to sme veru netipovali. Mirka má bohaté skúsenosti, ktoré pri natáčaní využíva, vy ste si najčastejšie pozerali video o výbave na feraty.


Pozrime sa na Instagram, čo sa páčilo za posledné obdobie najviac tam. Spomínali sme turistické MTHIKER video, tak môžeme pokračovať Instagramom mthiker_sk, tam dostala najviac srdiečok táto fotka z „Californie”.


Instagram mtbiker_shop používame na ukážku bicyklov a cyklomateriálu, ktorý u nás aj zoženiete, asi najviac obľúbené sú fotogalérie zaujímavých bikov. Tento GT vyhráva s veľkým náskokom, či ho máme aj v ponuke eshopu, sa dozviete na profile značky GT.


Na mtbiker_elektrobicykle ste boli zvedaví, ako dopadol prvý výlet dievčat na elektobicykloch, redaktor Tomáš vyvetral svoje kamošky. Celé video je na YouTube.


Označujte nás na Instragrame

Najkrajšie šťastie je to zdieľané, preto ak pridávate nejakú fotku na sociálnu sieť, nezabudnite nás označiť. Radi vás prezdieľame cez naše kanály, ak ste si niečo u nás kúpili, dávajte @mtbiker_shop, ak niekde jazdíte na svojom ebiku, tak dajte @mtbiker_elektrobicykle, k záberom z lesov a hôr dajte @mthiker_sk.

Tričko Gerlaching

Vedeli ste, že si viete pozrieť mapu s označenými miestami, kde sa úspešne podaril Gerlaching? Takto uvidíte najčastejšie používané kopce a regióny, kde sú najväčší makači a majú tam najviac Gerlacherov. Mapa je celosvetová, že sa dostane Gerlaching takto severne sme ani nesnívali.


Okrem toho beží od októbra možnosť získať nepredajné Gerlaching tričko, presné podmienky súťaže sú na stránke výzvy.


Uvidíme, čo prinesie koniec roka, počítame, že v ďalšom takomto prehľade bude viacej hiking aktivít a cyklistika pôjde s prvým snehom viacej do úzadia. Ale už teraz sa môžete tešiť na ďalšiu sezónu spoločných MTBIKER Zwift jázd, ale o tom až nabudúce.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Rozhovor: Adriana Matulíková – lezenie miluje na každý spôsob

Rozhovor: Adriana Matulíková – lezenie miluje na každý spôsob

Rozhodla sa presťahovať z hlavného mesta späť do rodného. Aj vďaka tomu je z nej naša kolegyňa a naviac sa môže pochváliť prácou s výhľadom na Tatry.
Tipy na vianočné darčeky PR článok

Tipy na vianočné darčeky

Vianoce sú sviatkami pokoja, lásky a porozumenia. No ruku na srdce – kto z nás, športovcov, sa nepoteší, keď si pod stromčekom nájde vysnívaný kúsok výbavy?
Rozhovor: Veronika Jánošová - z učiteľskej stoličky rovno do hôr a MTHIKER tímu

Rozhovor: Veronika Jánošová - z učiteľskej stoličky rovno do hôr a MTHIKER tímu

Veľká milovníčka outdooru a všestrannosť v mnohých športoch - aj toto charakterizuje našu novú posilu v MTHIKER tíme, Veroniku.
keyboard_arrow_up