Outdoorové okuliare – dôležitý doplnok nielen na hory

Do výbavy každého turistu nepochybne patria okuliare, bez ktorých to na horách v slnečnom počasí nie je ono. Vybrali sme pre vás niekoľko zaujímavých kúskov, ktoré určite stoja za pozornosť.

Bliz Matrix Small Nano Optics

Veľmi vydarené okuliare od značky Blizz, ktoré sú vhodné pre ľudí s menšou tvárou, ktorým nevyhovujú veľké rámy a sklá. Vďaka nastaviteľným gumeným nosníkom výborne sadnú na tvár a vážia len 34 g. Okuliare sa pýšia výbornou optickou kvalitou skiel, ktoré sú vhodné na rôzne typy športov. Farebným prevedením okuliare zaujmú skôr ženské publikum. Cena je 105,90 € a súčasťou je aj pevné puzdro a handrička. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

100% S3 Hiper Soft Tact Stone

Okuliare majú športovo ladený dizajn a vlastnosti a sú vhodné na aeróbne aktivity v horách. Vďaka prepracovanému zorníku sú lepšie odvetrané, čo zabraňuje usadzovaniu vlhkosti. Na okuliaroch si dokážete nastaviť aj nožičky, ktoré možno tvarovať a prispôsobiť na tvár. Vďaka technológii Hiper, ktorá zlepšuje kontrast a farby, je pohľad cez sklá okuliarov veľmi príjemný. Ich cena je 210,90 € a súčasťou balenia je pevné puzdro. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

R2 Peak

R2 Peak sú jednoduché, pohodlné a univerzálne okuliare, ktoré sedia takmer všetkým typom tvárí. Sú fotochromatické, automaticky sa tak prispôsobia daným svetelným podmienkam. Vyrobené sú z pružného materiálu a keďže nie sú mohutné, majú veľmi nízku hmotnosť. Nosník je možné prispôsobiť a padnú tak komukoľvek. Predávajú sa v cene 70,90 € a súčasťou balenia je pevné puzdro a mikrovláknové vrecko. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Uvex sportstyle 706 CV V

Tento vydarený model okuliarov je ideálnou voľbou na všetky outdoorové aktivity a zaujme najmä svojou univerzálnosťou. Nemecký výrobca stavil na kombináciu technológií, ktoré zlepšujú farby a kontrast prostredia a navyše sú fotochromatické, odolné voči poškriabaniu a zahmlievaniu. Okuliare sa dajú dobre prispôsobiť na tvár pomocou nastaviteľného nosníka a nožičiek. Cena je 146,90 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

R2 Racer

Do kategórie fotochromatických okuliarov spadá aj tento model od značky R2 s veľmi nízkou hmotnosťou. Okuliare sú vyrobené z materiálu Grilamid, ktorý je extrémne ľahký a pružný. Ďalším plusom sú nastaviteľné nosníky a flexibilné koncovky nožičiek, vďaka ktorým skvele sadnú na nos a nebudú odtláčať za ušami. Na sklách nechýbajú vetracie otvory proti zahmlievaniu. Súčasťou balenia je pevné puzdro a ich cena je 70,90 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Neon ARIZONA

Ak hľadáte okuliare, ktoré sa budú dať použiť na širokú škálu aktivít vrátane mesta, za uváženie stoja celorámové okuliare od talianskej značky Neon, ktoré pôsobia decentným štýlovým dizajnom. Okuliare sú vyrobené z polykarbonátu, vďaka ktorému sú odolné voči nárazom a poškriabaniu. Nosník je vyrobený zo špeciálnej gumy Megol, ktorá zaisťuje pohodlné nosenie. Ich cena je 98,90 € a súčasťou balenia je puzdro a náhradné číre sklo. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

ALPINA S-WAY L CM+

Ak patríte medzi ľudí, ktorým máloktoré okuliare sadnú, tento kúsok od značky Alpina môže byť pre vás správna voľba. Ich zásadnou vlastnosťou je, aby dobre sedeli na rôzne typy tvárí vrátene tých širších, čo zabezpečuje prispôsobiteľný rám. Prispôsobiť sa dá nielen nosník, ale aj sklon zorníka. Ide o dizajnový kúsok, ktorý sa zároveň hodí na všetky druhy vonkajších aktivít. Cena je 99,90 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

POC Crave Light

Okuliare od švédskej značky s atraktívnym dizajnom oceníte, ak sa chcete odlíšiť. Vďaka technológii Grilamid je rám veľmi ohybný a odolný. Otvorená konštrukcia zlepšuje ventiláciu, ktorá eliminuje zahmlievanie. Gumové prvky zabezpečujú, že okuliare držia na svojom mieste aj za vlhka. Vynikajúci optický zážitok zaručuje technológia Clarity, prostredníctvom ktorej uvidíte každý detail aj vo vysokej rýchlosti. Cena je 229 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Jarná turistika s pôžitkom PR článok

Jarná turistika s pôžitkom

Sneh sa pomaly vytráca z hôr a nahrádzajú ho kvitnúce stromy plné farieb. Príroda nás volá medzi seba vybehnúť si na blízky kopec, no a to rovno aj na obed či kávu. S touto výbavou to nebude žiadny problém.
Oblečenie do hôr v prechodnom období PR článok

Oblečenie do hôr v prechodnom období

Jarné oteplenie už nie je len doménou nížin, príjemné teploty nás za slnečných dní čakajú aj na hrebeňoch. Aby nám pri túrach nebolo zima a zároveň sme sa príliš nespotili, je potrebné dôkladne zvoliť, čo si oblečieme.
Vystroj sa na jarnú turistiku so správnou výbavou

Vystroj sa na jarnú turistiku so správnou výbavou

Slnko začína hriať, sneh mizne, pomaly sa preklápame do jari. A s inými podmienkami prichádza aj iná výbava.
keyboard_arrow_up