Praktické batohy na ľahkú turistiku či vychádzky do mesta

Počas každej túry alebo výletu si nájdu uplatnenie batohy, ktoré nie sú veľmi veľké, ale zmestia sa do nich všetky potrebné veci. Objemy od 7 do 26 l postačujú na kratšie a stredne dlhé túry, kde si nepotrebujete brať veľa vybavenia.

Osprey Katari 7

Batoh od značky Osprey je skvelou voľbou na krátku túru či dlhší beh. Do hlavného vrecka sa vojdú všetky nevyhnutné veci, vrátane hydrovaku. Jeho objem je 7 l a s hmotnosťou 360 g ho na sebe ani nebudete cítiť. Spevnený a dobre odvetraný chrbtový systém v kombinácii s pohodlnými popruhmi zabezpečia potrebné pohodlie. Je v ňom aj horné vrecko na slnečné okuliare, vrecko s karabínkou na kľúče a súčasťou je aj magnetický držiak na hadicu. Cena je 81,90 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Deuter Speed Lite 20

Ide o veľmi zaujímavý batoh, ktorý poskytne výbornú hmotnosť 490 g a dostatočný objem 20 l na krátke a stredne dlhé túry. Batoh zaujme prepracovaným chrbtovým systémom a odnímateľným bedrovým pásom pre lepšie pohodlie. Disponuje bohatým úložným priestorom s viacerými praktickými vreckami a samozrejmosťou je aj priestor pre hydrovak. Okrem toho má v prednej časti aj putká na uchytenie prilby. Cena je 68,90 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

CAMELBAK Pivot Roll Top Pack Black

Značka CAMELBAK ponúka tento praktický batoh na každodenné použitie. Jeho objem je 20 l, avšak vďaka rolovaciemu uzatváraniu s magnetickou prackou je možné ho prispôsobiť. Má odnímateľný hrudný pás a popruhy sú vyrobené z priedušnej sieťoviny. Okrem hlavného vrecka má 2 bočné vrecká, z ktorého je jedno na zips a ďalší úložný priestor sa nachádza v prednej časti batoha. Vo vnútri je vyčlenené ďalšie vrecko na drobnosti. Cena batoha je 54,95 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Thule STRIR 20l

Batoh zaujme najmä tým, že vďaka nylonovej tkanine je odolnejší voči oderu a poveternostným vplyvom, čo ho predurčuje ako skvelého spoločníka do hôr. Využitie nájde pri rôznych aktivitách ako turistika, lezenie, bicykel a pod. Po bokoch batoha sa nachádzajú rozťahovateľné vrecká a vo vrchnej časti sa dá pomocou predlžovacieho popruhu upevniť lano alebo ďalšie vybavenie. Objem je 20 l a na výber sú viaceré farebné dizajny. Cena batoha je 99,95 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Northfinder DENALI 25l

Univerzálny batoh s objemom 25 l a mnohými vreckami za prijateľnú cenu od značky Northfinder. Jeho veľkou prednosťou je veľké množstvo vreciek na každú vec, ktorá je na turistike potrebná. Batoh je navyše vybavený slučkami na uchytenie turistických palíc, popruhmi na zavesenie okuliarov a vreckom pre turistickú mapu. Okrem toho disponuje aj píšťalkou a odnímateľnou pláštenkou. Na výber sú viaceré farebné varianty a cena je 74,90 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Oakley VOYAGER Blackout

Oakley Voyager je všestranný batoh, ktorý si nájde využitie nielen pri pešej turistike, ale aj v meste, pri cestovaní a hodí sa aj do školy alebo práce. Obsahuje vystuženú priehradku na notebook alebo zošit, vrecko na okuliare, bočné sťahovateľné vrecká a priestranné hlavné vrecko s dizajnovým zapínaním na pracku. Vyrobený je z recyklovaného nylonu a vodu odpudzujúceho materiálu. Jeho objem je 26 l a predáva sa v cene 110 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Haglöfs L.I.M 25

Batoh Haglöfs z kolekcie L.I.M sa pýši jednoduchosťou, praktickosťou a nízkou hmotnosťou. Je vyrobený z odolného materiálu a vďaka prepracovanému chrbtovému systému sa veľmi dobre nosí. Disponuje veľkým hlavným vreckom, v ktorom je priestor na vodný rezervoár. Veľa vybavenia sa vojde aj do vreciek nachádzajúcih sa na bedrovom páse a na bočných stranách. Cena sa pohybuje okolo 127 € a na výber je viac farebných variantov. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Sea to Summit Ultra-Sil Day Pack 20 l

Ide o batoh s minimalistickým dizajnom, ktorý zaujme najmä svojou veľkosťou, ktorá je v zbalenej podobe menšia ako peňaženka. Je možné zbaliť ho ako rezervný batoh a vložiť ho napr. do vrecka bundy. Praktický objem 20 l poskytuje dostatok úložného priestoru pri ľahkých turistikách či vychádzkach po meste. Je vyrobený z ľahkej nylonovej tkaniny, ktorá zabezpečí pevnosť a hmotnosť len 72 g. Súčasťou je aj hliníková karabína. Cena batoha je 34,95 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Turistické batohy pre výstup na štít i na diaľkový trek PR článok

Turistické batohy pre výstup na štít i na diaľkový trek

Správny batoh je základ každého dobrodružstva. Vybrať sa dá medzi rôznymi značkami a objemami, dnes si ich niekoľko ukážeme.
Jarná turistika s pôžitkom PR článok

Jarná turistika s pôžitkom

Sneh sa pomaly vytráca z hôr a nahrádzajú ho kvitnúce stromy plné farieb. Príroda nás volá medzi seba vybehnúť si na blízky kopec, no a to rovno aj na obed či kávu. S touto výbavou to nebude žiadny problém.
Výbava pre núdzové prespanie a bivakovanie v horách PR článok

Výbava pre núdzové prespanie a bivakovanie v horách

Či už chceš v horách jednorazovo prespať cielene, alebo nechceš zostať „na lopatkách“, ak sa niečo zomelie, táto výbava ti určite bude užitočná.
keyboard_arrow_up