S rodinou na túru – detský nosič ako základ

Radi by ste vyrazili niekam na výlet s malým dieťaťom? Základom bude nielen trpezlivosť, ale rovnako vhodný detský nosič, o ktorom si viac povieme vo videu.

Ak si všimnete nadpis, naschvál som napísal „s rodinou na túru“ a nielen s dieťaťom. Prečo? No pretože nosič je svojím spôsobom skvelá pomôcka, ako udržať v rodine dobrú morálku. Ako? Jednoducho povedané, zo začiatku je malému dieťaťu jedno, či ide na výlet do parku, alebo niekam na kopec, či na horskú chatu. Ale vaša polovička rozdiel určite spozná a vo výsledku ide najmä o tie spoločné zážitky. Príkladom môže byť aj náš výlet v zime na Minčol, ktorý u nás nájdete zdokumentovaný a kde sa rovnako dozviete viac aj o tom, ako mi trochu iný pohľad odhalil novú radosť z podobných akcií.


To bolo len trochu filozofie na úvod, samozrejme, každý to môže mať trochu inak. Každopádne, vždy je základom vhodný nosič, pričom ponuka na trhu je bohatá. Sú nosiče cenovo dostupnejšie, sú také, ktoré sú určené pre náročnejších a to platí aj v rámci jednej značky. Práve na príklade značky LittleLife a modelu Freedom S4 sa pozrieme na dôležité detaily, ktoré je dobré zohľadniť pri výbere.


Či už si doprajete nosič dostupnejší, alebo drahší, nezabúdajte na jednu dôležitú vec. Je ňou obyčajná trpezlivosť . Odmenou vám budú krásne spoločné zážitky.
report_problem Našiel si v texte chybu?
Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Video: S deťmi na túre - skúsenosti s nosením

Video: S deťmi na túre - skúsenosti s nosením

V rozhovore s akčnou mamičkou Katkou sme rozobrali praktické rady a skúsenosti s nosením detí a výletmi do prírody.
Turistika s dieťaťom - užitočné rady a tipy

Turistika s dieťaťom - užitočné rady a tipy

Veľa z nás turistov chce prirodzene vštepiť lásku k horám a pohybu aj svojim deťom. Preto naše prvé kroky často smerujú do prírody, kde spoločne vykonávame rôzne aktivity.
Video: Zlatá stredná cesta od Fenixu - čelovka Fenix HL32R-T

Video: Zlatá stredná cesta od Fenixu - čelovka Fenix HL32R-T

Ak hľadáš čelovku na večerné tréningy, možno sa ti hodí práve tento podarený kúsok.
keyboard_arrow_up