V pohodlí aj v zime - izolačné oblečenie

Zima so sebou najčastejšie prináša chlad a hoci to tak v posledných týždňoch nevyzeralo, minimálne v horách ešte padnú teploty hlboko pod nulu. V takých momentoch treba rozumne voliť výbavu a oblečenie a zimné dobrodružstvo môže začať.

Ortovox Piz Boe – 130€




Elegantná, no stále v teple? Presne to zabezpečuje sukňa Ortovox Piz Boe, praktický doplnok nielen pre vysokohorské túry, ale aj pre zimné prechádzky s deťmi. Je totiž spratná, ľahká a v neposlednom rade pohodlná a hrejivá. Práve hrejivosť a odolnosť je výsledkom kombinácie materiálov, vlnenej izolácie Swisswool® a ripstop materiálu Pertex® Quantum. Okrem toho je skvele prispôsobivá vďaka strečovým panelom. Sukňu nájdeš aj v Ice Waterfall prevedení spolu s ďalšími sukňami na MTHIKER shope.

Karpos Lyskamm Evo – 275€




Lezenie, turistika, či skialpinizmus, zimné nohavice Lyskamm Evo sa nájdu v každej disciplíne. Vďaka syntetickej izolácii Polartec® Alpha® je dosiahnutá výborná hrejivosť a zároveň nízka hmotnosť a objem. Pomáha aj izolačná vrstva Primaloft Gold Cross Core, ktorá má vo svojich vláknach inkorporovaný kremičitý aerogél. Nič sa však nedialo na úkor odolnosti, práve naopak – spodná časť je vystužená vláknami Cordura®. Viacero nohavíc nájdeš na MTHIKER shope.

Black Diamond Access Down Hoody – 220€




Bunda Black Diamond Acces Down Hoody je určená pre širokú škálu športov, od skialpinizmu po lyžovanie, dennodenné nosenie nevynímajúc, no najmä do skutočne chladných podmienok. Je zateplená husacím perím s hydrofóbnou úpravou. Už samotný vrchný materiál bundy, 30D Ripstop, je vetru a čiastočne vode odolný vďaka impregnácii. Okrem toho sa na nej nachádza hneď niekoľko praktických vreciek a rovnako aj nastaviteľná kapucňa. Túto aj ďalšie dámske bundy nájdeš na MTHIKER shope.

Mountain Equipment Baltoro – 300€




Zimná páperová bunda Baltoro predstavuje moderný kúsok, ideálny pre alpinizmus. Na ten ho predurčuje najmä technológia odsadených komôr, ktorá spolu s kačacím perím navyšuje tepelný komfort. Povrchový materiál Drilite® Loft 20D zas zabezpečuje odolnosť voči vetru a vode, takže perie zostáva v suchu a plní svoju úlohu na 100%. Vďaka svojej konštrukcii je ľahučká a zbaliteľná do vlastného vrecka. Bundu nájdeš aj v iných farebných kombináciách, spolu s ďalšími kúskami na MTHIKER shope.

Black Diamond Soloist – 119,90€




Lezenie v Tatrách, Dolomitoch, či Alpách, rukavice Black Diamond Soloist sa nestratia. Ich široký teplotný rozsah z nich robí významného spoločníka v mrazivých dňoch. Kombinujú podšívku s technológiou BB.dry, zabezpečujúcou 100% vodeodolnosť a vyberateľné zateplené vložky s izoláciou Primaloft Gold. Zvršok rukavíc je zas v réžii odolného materiálu Pertex Shield, čo len navyšuje ich životnosť. Vo viacerých farebných kombináciách ich spolu s ďalšími rukavicami nájdeš na MTHIKER shope.

Karpos Vertice – 24,99€




Fleecová čelenka Karpos Vertice sa hodí jednak na športové aktivity, ako sú beh, turistika, či bežkovanie, a jednak aj na každodenné nosenie počas zimy a chladného počasia. Vďaka materiálu Thermo Fleece výborne izoluje a je hrejivá pri simultánnom zachovaní vysokej priedušnosti a odvádzaní potu. Okrem toho je jej silnou stránkou trvácnosť, ľahkosť a prispôsobivosť vďaka zvýšenému strihu. Túto i ďalšie čelenky nájdeš na našom MTHIKER shope.

Viking Polartec Outside – 14,99€




Multifunkčnú šatku Viking Polartec Outside možno využiť mnohými spôsobmi – ako čelenku, šál, šatku, či kuklu. Nech už poslúži ako chce, vždy bude príjemne hriať vďaka pridanému fleecovému pásu z tkaniny Polartec. Na druhej strane, polyesterové vlákna jej dodávajú flexibilitu a zabezpečujú, že aj po niekoľkonásobnom roztiahnutí si šatka zachová svoj tvar a veľkosť. Je ponúkaná hneď v niekoľkých farebných kombináciách a spolu s ďalšími multifunkčnými šatkami ju nájdeš na MTHIKER shope.

Lifesystems Rechargeable – 39,99€




Keď už nepomáhajú rukavice, môže nastúpiť ohrievač rúk. Kúsok z dielne Lifesystems sa nabíja jednoducho pomocou microUSB, pričom po jeho zapnutí je možné voliť medzi štyrmi úrovňami ohrievania, v rozmedzí od 40°C do 50°C. Na zahriatie je pripravený už za desať sekúnd, na jedno nabitie dokáže hriať 3 – 6 hodín a teplo sa z neho šíri všetkými smermi. Okrem toho je možné ho využiť aj ako powerbanku. Tento i ďalšie ohrievače nájdeš na našom MTHIKER shope.

Ak ťa zaujímajú ďalšie zimné vychytávky, ktoré ťa odizolujú od chladu, môžeš navštíviť náš MTHIKER shop.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Zážitok a emócie v produktovom marketingu

Zážitok a emócie v produktovom marketingu

Postupne nielen na našom magazíne vo forme videí a článkov, ale aj v e-shope pribúdajú novinky, či už v podobe produktov, alebo aj nových značiek. Ale ako to všetko vyberáme?
Test: 4-ročná skúsenosť s nohavicami Silvini Soracte

Test: 4-ročná skúsenosť s nohavicami Silvini Soracte

V tomto teste sa podelím o moju skúsenosť so skialpovými nohavicami, ktoré ma sprevádzajú už štvrtú sezónu.
Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
keyboard_arrow_up