Prvé bežecké kilometre sezóny s úsmevom

Ruka v ruke s oteplením prichádza chuť vybehnúť do prírody a začať opäť trénovať. Začiatok sezóny je ideálne časové obdobie na doplnenie zásob a vyskúšanie novej výbavy.

Devold Running Merino – 20 €


Vďaka bežeckým ponožkám Running Merino budete mať nohy ako v bavlnke. Teda, lepšie povedané, vo vlne, keďže sú z veľkej časti vyhotovené z merino vlny, ktorá výborne odvádza pot a eliminuje nepríjemný zápach. Na samotnej ponožke sú strategicky rozmiestnené panely pre lepšiu odolnosť, podporu chodidla či odvod potu. Vďaka plochým švom a tesnej konštrukcii výborne padnú a neodierajú. Reflexné detaily umožňujú behať pokojne aj v noci. S ďalšími modelmi ich nájdeš na našom MTHIKER shope.

Oakley Sutro S – 156 €


Okuliare Sutro S poskytujú 100 % ochranu proti UV žiareniu, no vďaka úprave Prizm™ zároveň zlepšujú kontrast a optické vnímanie. Veľká šošovka poskytuje maximálnu ochranu zraku jednak pred žiarením, no rovnako aj pred vetrom či prachom. Univerzálnosť zvyšuje aj ich rám 0 Matter™, ktorý je nielen ľahký a odolný, ale zmestí sa aj pod prilbu – okuliare je teda okrem behu možné použiť aj na cyklistiku. V ďalších farebných vyhotoveniach ich aj s ďalšími modelmi nájdeš na našom MTHIKER shope.

Black Diamond Sprinter 500 – 74,99 €


Bežecká čelovka Sprinter 500 je ľahká, vyvážená a čo je dôležité, okrem predného svetla sa vzadu nachádza aj červené stroboskopické svetlo, ktoré sa hodí do mestského prostredia. Predné svetlo poskytuje maximálny svetelný tok 500 lúmenov, pričom úroveň jasu je ľahko nastaviteľná pomocou PowerTap Technology. Čelovka je napájaná nabíjateľnou batériou, no v prípade potreby je možné použiť aj AAA batérie. Aj v ďalšom farebnom vyhotovení ju s ostatnými čelovkami nájdeš na MTHIKER shope.

Craft Active Extreme – 29,99 €


Multifunkčnú elastickú šatku Craft Active Extreme možno využívať pri širokej škále športov a zároveň rôznymi spôsobmi. Spája v sebe maximálny komfort a zároveň vysokú priedušnosť za použitia recyklovaných materiálov SeaQual. Vlákno šatky má z vonkajšej strany kanálikovú štruktúru, čo zabezpečuje výbornú termoreguláciu. Naopak, vnútorné vlákno Coolmax zaručuje rýchly odvod potu a chladivý efekt pri nosení. Tento a aj ďalšie nákrčníky nájdeš na našom MTBIKER shope.

CamelBak Chase 8 – 125 €


Pri dlhšom behu poslúži bežecká vesta Chase 8, ktorá zahŕňa snáď všetko, čo sa bežcovi zíde. Je v nej zabudovaný dvojlitrový hydrovak Crux™ s hadicou, z ktorej sa dá pohodlne piť. Veci sú vo veste lepšie rozložené, keďže sa niekoľko vreciek na drobnosti nachádza aj na popruhoch. Samotná vesta je veľmi pohodlná, jednak vďaka 3D odvetranej sieťovine na popruhoch i v chrbtovej časti a jednak vďaka dvom hrudným popruhom. Spolu s ďalšími bežeckými vestami ju nájdeš na MTHIKER shope.

Craft Active Extreme X – 29,99 €


Kukla Craft Active Extreme X je veľmi podobná „kompaktnejšiemu“ nákrčníku, no je určená najmä do náročnejších a chladnejších podmienok. Jej pohodlie je zabezpečené použitím plochých švov, priedušnosť zas použitím recyklovanej tkaniny s kanálikovou štruktúrou. Tej napomáha aj vlákno Coolmax z vnútornej strany kukly, ktoré zaručuje chladivý efekt, rovnako ako aj odvod potu. Spolu s ďalšími kuklami tento kúsok nájdeš na našom MTHIKER shope.

Assos Spring/Fall – 29,99 €


Čelenka Spring/Fall je tá pravá „zbraň“ do prechodných podmienok. Vtedy sa hlava v čiapke zbytočne spotí, no bez čiapky by bolo chladno. Čelenka kombinuje výhody oboch možností – keďže je široká, pokrýva dostatočne veľkú časť hlavy a uši, no zároveň má teplo kadiaľ sálať preč. Keďže je vyrábaná v niekoľkých veľkostiach, prispôsobí sa každému obvodu hlavy. Zároveň ponúka dostatočné pohodlie, bezšvové vyhotovenie zabezpečuje, že nikde netlačí. S ďalšími modelmi ju nájdeš aj na MTHIKER shope.

Silvini Vetta – 87,99 €


Aby silný jarný vietor neprefúkol a nedoviedol bežca k chorobe, slúži vetru vzdorná bunda Silvini Vetta. Je vyrobená z materiálu Windbreaker a aby vietor neprenikol ani zospodu, dá sa spodok bundy stiahnuť. Rukávy sú odnímacie, a tak je možné z bundy v priebehu niekoľkých sekúnd spraviť vestu. O tom, že ide o praktický kúsok, svedčí fakt, že sa dá zbaliť do malého vrecka a nosiť kedykoľvek so sebou. V ďalších farebných vyhotoveniach ju aj s inými modelmi nájdeš na MTHIKER shope.

Craft Core Wool Merino – 120 €


Pánsky set spodnej vrstvy Craft Core Wool Merino kombinuje prírodnú merino vlnu so syntetickými materiálmi a snaží sa z oboch vyťažiť to najlepšie. Merino vlna zaručuje výbornú termoreguláciu, odvod potu a zabránenie vzniku nepríjemného zápachu. Syntetické materiály zabezpečujú elasticitu terma a jeho priľnutie k telu. Vďaka plochým švom bude nosenie aj beh veľmi príjemný a pohodlný. Set termoprádla je dostupný aj v ďalšom farebnom vyhotovení a podobné sety nájdeš na MTHIKER shope.

Scarpa Ribelle Run – 159 €


Bežecké topánky Ribelle Run využijú bežci najmä na krátke či dlhé trate a aj na skyrunning. Tesne obopína chodidlo a tým zlepšuje výkon v teréne. Priedušný zvršok s konštrukciou Scarpa Sock-Fit LW poskytuje dobrý odvod potu a tepla z topánky, no zároveň je flexibilný, aby sa prispôsobil každému tvaru chodidla. Podošva Supergum a jej 4 mm výstupky zas zabezpečujú maximálny grip pri akýchkoľvek podmienkach. Topánky sú dostupné aj v ďalšej farbe a spolu s ďalšími modelmi ich nájdeš na MTHIKER shope.

Silvini Movenza – 91,99 €


Dámske bežecké nohavice Movenza sú použiteľné v akomkoľvek počasí, či už fúka, alebo prší. Sú vnútorne zateplené a v mnohom napomáha aj vodeodolná membrána. Ich materiál 4flex je elastický, odolný, no zároveň priedušný, aby sa pot zbytočne nezdržiaval vnútri. Doťahujú sa šnúrkou v páse a pohodliu napomáhajú ploché švy. Zakladanie si na kvalite dokazuje aj použitie overených japonských zipsov YKK. Tieto a aj iné dlhé bežecké nohavice nájdeš na našom MTHIKER shope.

Ak by si si chcel/a pozrieť širšiu ponuku pre beh, môžeš navštíviť náš MTHIKER shop.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Pozvánka: Apríl - okrem behu aj poriadna štafeta a horský festival

Pozvánka: Apríl - okrem behu aj poriadna štafeta a horský festival

Sezóna je už v plnom prúde a počet pretekov exponenciálne narastá. Čo nás čaká v apríli?
Test: Vlajková loď – Suunto Vertical Titanium Solar

Test: Vlajková loď – Suunto Vertical Titanium Solar

Veľká výdrž batérie, solárny displej, offline mapy priamo v hodinkách či dvojpásmový GNSS. Čo ešte vie ponúknuť nová vlajková loď od Suunto?
Test: Vybehni bez limitov s topánkami inov-8 Trailfly

Test: Vybehni bez limitov s topánkami inov-8 Trailfly

Model Trailfly G 270 V2 naplnil moje očakávania o širokých a zároveň pevných a stabilných trailových teniskách.
keyboard_arrow_up