Pozvánka: Filmový večer premiér v Bratislave

Na Slovensko prichádza exkluzívna premiéra troch lyžiarskych filmov z produkcie Black Crows Skis. Nebude chýbať ani nealko pivo od Nilio.

Príď sa pozrieť na MTHIKER x Black Crows: Movie night Bratislava v podobe troch unikátnych príbehov, ktoré pre teba pripravili globálni ambasádori značky. Môžeš sa tešiť na freeride v Nórsku, steep skiing v Himalájach či na freeskiing v USA. Okrem toho ťa čakajú aj ďalšie novinky od tejto ikonickej značky priamo zo Chamonix. Kapacita je 40 osôb, určite príď v predstihu.


MTHIKER sa spojil s Black Crows Skis a počas filmového večera slovenských premiér v Bratislave už v stredu 15. 11. si môžeš vychutnať tieto filmy spolu s nami. Premietať sa bude priamo v Isadore Community Hub v priestore Pradiareň 1900. Spolu to odštartujeme už o 19:00 hod. To však nie je všetko. Popri premietaní sa dozvieš niečo viac o Black crows lyžiach – od ich samotného vzniku až po všetky dôležité míľniky tejto značky.


My ti pomôžeme vybrať/odmerať tie pravé „vrany“ pre teba. Kapacita miest je 40 osôb, preto nezabudni prísť aspoň 15 minút pred začiatkom, aby sa ti ušlo miesto na sedenie. Vstup je na náš účet, preto určite nepreseď takýto pekný večer doma. Na účet Nillio ťa bude čakať fľaša nealko piva.


The Draconians

Norwegian crow, jeden a jediný Nikolaj Schirmer, pozýva na svoje nórske ihrisko francúzsky tank – takto pozná lyžiarsky svet Sama Favreta, rodáka zo Chamonix. Toto straight-line super kombo si nasadí nové lyže „Black Crows Draco Freebird“ a vyberie sa hľadať tie najlepšie línie za polárnym kruhom, v Lyngenských Alpách. Ich cieľom je nájsť odpoveď na to, prečo vlastne točia tie extrémne lyžiarske filmy.


Gyalu-Ri

Jules Socie, Damien Arnaud a Mathieu Moullier majú odvážny sen – v srdci indických Himalájí chcú zdolať severnú stenu vrcholu Nun-Kun na lyžiach. Tento majestátny dvojvrchol sa týči do výšky viac ako 7 000 metrov a jeho stena dosahuje výšku 1 600 metrov, pri sklone 55° stupňov. Ako tento sen zrealizovali a kde narazili na drsnú realitu? Príďte sledovať tento príbeh o veľkom zjazde – je aj v nominácii na „Line of the year“ od festivalu Mountains On Stage.


Con Artist

Addison Rafford, Ella Meade a Josie Petersen aka „Milk Box Girls“ sú mladé „vrany“ z USA, ktoré sa neboja tých najstrmších línií na Freeride World Tour, ale ani veľkých skokov v parku. Tento film je vizuálno-experimentálnym príbehom, ktorý ukazuje ženskú silu a odhodlanie vo freeskiingu. Odohráva sa na pozadí úchvatných prírodných scenérií v kontraste s mestskou krajinou.


Tak čo, vidíme sa v stredu? Nebude chýbať ani naša redaktorka Mirka.
Zdroj fotografií: archív Black Crows
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

MTHIKER x Black Crows: Movie night Bratislava

calendar_today 15.11.2023
label Nesúťažné podujatie
place Bratislava (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Jedna z najkrajších skialpových trás vo Vysokých Tatrách – Volí chrbát

Jedna z najkrajších skialpových trás vo Vysokých Tatrách – Volí chrbát

Patrí skialpová trasa na Volí chrbát k tým najkrajším v Tatrách? Poď to zistiť.
BOKAMI na vlastnej koži III. – náš top výkon v Žiarskej doline

BOKAMI na vlastnej koži III. – náš top výkon v Žiarskej doline

Tretiu a zároveň finálnu etapu Bokami Západných Tatier sme poňali trochu odlišným štýlom a skúsili zabojovať o čo najlepšie umiestnenie. Podarilo sa nám to?
BOKAMI na vlastnej koži II. – epické Roháče

BOKAMI na vlastnej koži II. – epické Roháče

Druhá etapa podujatia Bokami Západných Tatier ponúkla takmer 2 400 výškových metrov a môžem povedať, že bola skutočne epická. Prečo? To už uvidíte na vlastné oči.
keyboard_arrow_up