Mýto SKI & BIKE ešte lyžuje - príď na SNOW SHOW testovačku

SNOW SHOW nekončí. Už tento víkend, 2. a 3. marca, sa môžeš tešiť na ďalšie veľké testovanie a zábavu na svahu v Mýte pod Ďumbierom.

Séria jedinečných podujatí SNOW SHOW pokračuje. Akcia v Malinom Brde sa kvôli zlým snehovým podmienkam ruší, no SNOW SHOW nekončí a po týždennej pauze sa presúva na Horehronie do lyžiarskeho strediska Mýto SKI & BIKE. Čaká nás opäť bezplatná testovačka lyží a snowboardov, diskusie so známymi osobnosťami a hudobná, tanečná aj súťažná zábava do večerných hodín.

Mýto SKI & BIKEMýto SKI & BIKE

SNOW SHOW Donovaly potrápilo počasie

Tretia dvojdňovka SNOW SHOW Donovaly sa uskutočnila ešte 17. a 18. februára, kedy sme už na celom Slovensku pocítili výrazné oteplenie. Táto „jar vo februári“ potrápila aj organizátorov a akcia sa presunula z časti Záhradište na Novú Hoľu, kde boli podmienky priaznivejšie.

Mýto SKI & BIKEMýto SKI & BIKE

V sobotu počasie veľmi nevyšlo, no napriek tomu do strediska zavítalo celkovo 2 455 návštevníkov. Na svahu prebehlo 178 testov lyží a snowboardov. Nedeľa bola úplným opakom soboty a užili ste si celodenný sunshine. V tento deň ste testovali celkovo 201-krát a do strediska prišlo 2 684 návštevníkov. Fotoreport z víkendovej akcie na Donovaloch je v tomto článku.

Mýto SKI & BIKEMýto SKI & BIKE

Mýto SKI & BIKE má snehu ešte dosť

V Mýte sa ešte lyžuje a pripravených je pre teba 6 špičkových značiek ako Rossignol, Elan, Atomic, Salomon, Kästle a Capita. Vyskúšať môžeš opäť pretekárske aj freerideové špeciality. Nezabudni si doniesť lyžiarky a palice alebo snowboardové topánky. Okrem toho potrebuješ skipas do strediska a občiansky preukaz. Výbavu môžeš testovať tak 2 - 3 jazdy, a takto to môžeš točiť pokojne aj celý deň.

Mýto SKI & BIKE

Nezabúdaj na SNOW SHOW aplikáciu, kde môžeš jednotlivé modely ohodnotiť. Na konci dňa budeš mať prehľad testovania, ktorý ti príde na e-mail a môžeš získať aj zaujímavé zľavy a benefity.

Zábava od rána do večera

Ak ťa toto jarné počasie na svahu dlho neudrží, nezúfaj, počas oboch dní sa môžeš tešiť na bohatý edukatívny a zábavný program. Saunovačka, zábavné súťaže o hodnotné ceny pre deti aj dospelých, ochutnávka horúcich aj chladených nápojov, dobrá káva,… Nech už si vyberieš čokoľvek, nudiť sa rozhodne nebudeš.

Mýto SKI & BIKEMýto SKI & BIKE

V sobotu ti deň spríjemní aj hudobná zábava s BRANO DJ a „Rozhovory na hojdačke“ so zaujímavými hosťami. Tentokrát so záchranárom z Mýta, následne s Ondrejom Kovačovičom a taktiež s POKYMAN-om z kapely Medial Banana, s ktorým sa od 15:30 priprav aj na tancovačku v reggae štýle. Párty bude pokračovať až do večerných hodín s BRANO DJ, ktorý bude hrať aj v nedeľu od rána.

Nech už je počasie akékoľvek, nenechaj sa odradiť a príď si v sobotu alebo v nedeľu užiť štvrtý event zo série SNOW SHOW. Všetky aktuálne info sleduj na FB stránke podujatia.
Zdroj fotografií: archív organizátora
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Záverečná SNOW SHOW testovačka - Roháče Spálená

Záverečná SNOW SHOW testovačka - Roháče Spálená

SNOW SHOW sa už tento víkend, 9. a 10. marca, presúva za zimou do Západných Tatier do lyžiarskeho strediska Roháče Spálená.
SNOW SHOW - testovačka snowboardov a lyží pokračuje na Donovaloch

SNOW SHOW - testovačka snowboardov a lyží pokračuje na Donovaloch

Už tento víkend, 17. a 18. 2. sa môžeš tešiť na ďalšie veľké testovanie a zábavu na svahu v stredisku Park Snow Donovaly.
SNOW SHOW Kubínska – veľké testovanie a zábava vol. 2

SNOW SHOW Kubínska – veľké testovanie a zábava vol. 2

Lyže, snowboardy, splitboardy, špeciality pre dámy aj pre náročných lyžiarov. To všetko nájdeš už najbližší víkend, 3. a 4. 2. 2024, v SKI PARK Kubínska. Čo očakávať?
keyboard_arrow_up