Behanie
Hlavne sa držte pravidiel, lebo vymýšľate časy, kedy by vám štart vyhovoval a ako... Je to o psychike, zabehnúť 77 km cca. za dva dni, nie je problém. Dá sa to aj odkráčať. Ide tam práve o to prekonať svoju pohodlnosť, skúsiť prekonať sám seba, výjsť zo svojho komfortu, o to v takých výzvach ide. Keby to bolo ľahké, tak by to malo aký zmysel? Netvrdím, že mne sa to podarí, ale urobím všetko preto, aby áno. A hlavne, na prvom mieste musí byť rodina a deti! Takže to chce fest dobrú organizáciu, aby som mohla bežať s čistým svedomím. Ale viete ako to je, kto chce, hľadá spôsoby, kto nie, hľadá dôvody 😉
Základ je zvoliť pohodlné tempo, ideálne také, aby nebolo nutné dávať sprchu po každom behu
Nemám síce čelovku, ale hneď po ruke mám cca 2km okruh medzi rodinnými domkami s celonočným osvetlením a minimálnou premávkou. Najväčšou výzvou bude presvedčiť manželku, asi nebude nadšená, že jej dve noci buntoším kvôli takej "somarine"
po mojom poslednom maratone v Dubline som sa na Halloween pekne sundal v Irish pube, no potom som dva dni prespal, spanok je dolezity... ci uz po sporte alebo po o*****...
Ako nič
Vsjo jasno, výzva prijatá
To zmanena 6. marca o 05:00 rano nasho casu .
On štartuje v akom meste 5.3. o 20:00? To som tam akosi nenašla 🤷♀️🙈
Ale David píše, že začať musia všetci presne v ten istý čas... Či si to urobíme len pre seba tu, ako "fórum challenge" ?
Piny Ak som tú stránku dobre pochopil https://www.gogginschallenge.com/ tak sa neregistruješ, len po skončení napíšeš svoju "story"... A tipujem, že tu zas o sekundy nepôjde, vyzerá to hlavne ako charity projekt...
Každé 4 hodiny bežím 4 míle počas 48 hodín. Musím začať vždy presne na minútu po 4 hodinách, alebo sa toleruje odchýlka? Je treba sa niekde registrovať? Ak áno, hoďte sem prosím niekto link 😉 Ďakovala 🙂
A keby niečo, mám rada frézie, tie si potom poprosím hodiť na hlinu ??
Dal by som sa na to, ak sa mi podarí zabezpečiť "infraštruktúru"... Doma sa mi v noci behať nedá a na bivak v dodávke bude ešte zima, tak jedine z kancelárie, to by asi šlo... Akurát pozerám, že budeme začínať o 5 v sobotu ráno a končiť v pondelok... Tak to aby som si zobral na pondelok dovču...
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14