Behanie
a ten pas ti odisiel tiez tak, ze sa ti odlepila guma ? teda nie cela, len taky pasicek
inak neviem ale kedy sa uplne dokazil a kolko vydrzal uplne bez poskodenia .. ale tak tych 450h rocne , tak povedzme ze 900- 1200h .. mozno. ale odliepala sa len jedna strana, druha je stale ok, aj po vyse 2200h
lapaloma: magene mam asi 3ks cadence/speed snimacov a su super. Nejaky predtym iny noname z ciny bol nanic. Magene by mal byt ok.Ak neni fejk
Ja som prvy ANT pas mal od Ciclomaster a nic moc ... Zacala pomerne rychlo odliepat taka gumova cast, sprvu sa zdalo, ze funguje, asi aj .. ale casom sa tvaril sice, ze fungoval, ale neukazoval dobre, len v klude. Analogovy predtym vydrzal dost dlho.
Ito Myslím, že Vrabc0 potrebuje ANT+
Cize teraz otazka ktoru myslim vazne - myslite ze hrudny pas je v mojom pripade po mesiaci "treningu" a vysledkoch to co ma posunie k cielu bezpecnejsie, mozno rychlejsie? Ak si tym ste skutocne isty ze tie vysledky z neho natolko zmenia vysledky mojho treningu ze sa mi oplati hned zobrat hrudny pas tak ho dnes objednavam. Na to som tu, po radu. Len chcem pocut ze i popri tom ako to meria mne, ako to meranie popisujem, to bude mat na moj trening citelny vplyv. Co som zatial pocul su skor skusenosti s vasimi alebo cudzimi meracmi kde vam to evidentne lietalo hore dole tak, ze by si to vsimol snad kazdy - preto ma to zatial skor utvrdzuje v tom zostat pri hodinkach.
Preco aktualne hrudak nepotrebujem?
- Nemam presne zmerane zony, predpokladam ze to tam bude lietat o 5, 10, mozno i 15 tepov takze ci mi to aktualne lieta o 5 ci 10 tepov je celkom jedno pre zaciatocnika ako som ja
- Nemam zatial pocit ze by merali hodinky nekonzistentne, pri rovnakej namahe ukazuju rovnake cisla, podla grafov sa tepy menia dobre (zmena kadencie, dlzky kroku, terenu, unavy atd), ukazuju to co citim
- ak meraju stale o 30 tepov viac (co nemeria) tak to nema absolutne ziadny vplyv na to ako to meranie tepu pouzivam, zony som si urcil podla tepu co mi ukazovali hodinky a podla tepu co mi ukazuju rovnake hodinky sa tych zon i drzim
- v klude i pri chodzi tie cisla celkom sedeli s tym co som si nahmatal na zapasti
- to co som nameral a to coho sa drzim uz po mesiaci prinieslo celkom badatelne vysledky (sam som prekvapeny, predpokladal som ze zmenu uvidim tak po 3-4 mesiacoch)
H10 alebo starsiu verziu mam v hladaciku, zatial by sa dalo povedat ze stale len skusam tie hodinky a sam neviem ci sa ich radsej nezbavim a nepockam na nejake lepsie garminy.
Nazgul su mi jasne vyhody hr pasu ale aktualne fakt nepotrebujem vediet skutocne hodnoty. Pokial to meria konzistentne tak mi je fakt jedno ci to meria o 30 tepov viac alebo menej ked i tak vsetko meriam jednym zariadenim. Podla recenzii i tak tie tepy ludom lietaju tak 5 tepov hore dole oproti hrudnemu pasu. Ma to sice dlhsi nabeh po zmene ale ked nebeham intervaly a snazim sa drzat tempo tak to musi zatial stacit.
V nedeľu som si odbehol 14km len tak v hnusnom daždi tempo cca 5:27( vrátane 3min rozklus a 3 min dobeh) tepy 147.
Podobný beh čo sa týka tempa som dal aj 28.12 a tam boli tepy 154,
24. január v tom istom tempe 5:27 polmaratón pri 153.
3. január polmaratón tempo 5:24 tepy 152.
17. január 19km tempo 5:33 tepy 146
Tepy mi lietajú ako sa im chce ?.
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14