Behanie
Nebolo to minule ?
Piny. Písanie rukou neni nič protizákonné.
Tlak celkom dobrý 1015 hPa, teplota +4 stupne, bez snehu a aj dobrá váha 65 kilo. Minule v sobotu bolo na tréningu počasie horšie. -7 stupňov a po snehu 10 km za 32:42 min. pace 3:16 min. na km
Trať mala viac klesajúci profil, do akej miery ovplyvnila celkový čas
Je to super , že sa človek dokáže prinútiť takto o seba starať .
Behať do práce je super , tiež som mal chvíľu takú prácu .5 km tam a čím neskôr z domu tým rýchlejšie tempo 😁.
Ja som tiež ITčkar a šport je jediné čo ma drží pri tej práci a vlastne pri živote
A k téme, ja díky mojej šikovnosti som po prvej koronakríze dobicykloval - sa to zastavilo na 6000 km; takže ostalo veľa času na behaciu rehabilitáciu - takže prvýkrát mám nabehaných nad 2000 km. Plávanie sa neoplatí ani komentovať tento rok, keďže do neoprenu som sa ešte neodhodlal. Ale sere ma, že mi chýba 150m do 100 km
Jasne mas pravdu, 25 km za 2:10 hod t.j. 5:12min/km
Edis toho roku som mal cca 60 volnych dni bez treningov a cca tolko som mal aj dni s dvoma treningami. Po ranom plaveckom treningu cestou do prace (6:05 hod v bazene) a poobede este beh, alebo bike trening. Mam vsak tolerantnu manzelku, ktora sama beha. Robime v jednej firme, takze cestou z prace sa napr. zastavime na nasich bezeckych trasach v okoli Kosic a odbehneme si svoje treningy. Mame uz dospele "deti", takze toho casu mame dost. Jej tiez chyba zopar km do 1000 nabehanych km a 3000 km na biku uz prekrocila. Len synovia su IT-ckari, takze k sportu velmi neinklinuju.
Lebo ja som najazdil cca 5000 km a mam pocit, ze som bol z domu stále preč.
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14