Behanie
Len to nemozes menit kazdu chvilu drahu podla podmienok :/ Po novom aj Garmin ma nejaku featuru, ktora automaticky rozpozna drahu a potom to uz lepsie pocita, ale stale istota na drahe je pouzivat hodinky len ako stopky a vzdy pred/po intervale stlacit lap - vtedy je to najpresnejsie.
lapaloma Moje pravidla? Vidiet ze si nikdy na ziadnej drahe nebehal, alebo aspon si nikdy nestretol klusajucich ludi a mamicky s kocikom v prvej drahe. Ked mas podla treningu tam vypustit dusu, tak je kluckovanie medzi ludmi to najposlednejsie co chces robit + lahsie sa pocita vzdialenost prvej drahy. Ak chce niekto klusat na drahe, nie je problem, len treba to robit vo vonkajsej drahe - aspon tam nabeha viac
Napr ked som chodil na Nevadzovu, tak bezne makaci behali v 1-2, ja som si behal svoje intervaly v tretej a vyklusaval v poslednej v protismere (vacsinou rozklus a vyklus byva v smere hodinovych ruciciek
Doteraz bol rekord 303.506 km co je tempo cca 4:45/km
Nik ta z drahy nevyhana, len to treba byt ohladuplny voci ostatnym a dbat na pravidla drahy - klus vo vonkajsej drahe (ked je to ako rozklus a vyklus, tak sa casto ide opacne), ziadne sluchadla, prioritu maju rychlejsi
U trénovaných pulzy s pribúdajúcim vekom moc neklesajú.
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14